"Helppo nakki, olisin hoitanut sen silmät sidottuina!"

Jepsis, tämä tyttö kävi Keskisen kyläkaupassa seikkailemassa viikko sitten. Mitään erityistä ei ollut tarkoitus ostaa, mutta sitten vastaan tulivat alennusmyynnit sekä pelihylly. Kaiken muun sälän ohessa mukaan lähti Final Fantasy VII: Crisis Core PSP:lle.Pelailin vähän alkua ja ensimmäinen asia, jonka totesin, oli, että Zack ärsyttää minua melkein yhtä paljon kuin Tidus, ja se on paljon! Jotenkin... en tiedä, se yllätti minut, koska olen kuullut hahmosta aika paljon hehkutusta. Lisäksi aiemman käsityksen olen perustanut siihen, mitä tietoja miekkosesta on alkuperäisessä seiskassa annettu. Kyseisen pelin pelaamisesta on kuitenkin melkoisesti aikaa, joten ehkä muistikuvani ovat hämärtyneet.

Zack on pelattavana hahmona ihan hauska ja taistelusysteemistä tykkään. Jätkä vain saisi olla hiljaa välillä, ei iske minuun tuollainen kouhotus. Tämä on jännä, koska tykkään kovasti ADHD-tytöistä, esim. Yuffiesta ja Rikkusta, jotka tavallaan kouhottavat myös. Siedän siis moista käytöstä naisilta erittäin hyvin, mutta miesten kohdalla tökkii. Mikähän minussakin on vikana?

Angeal teki kuitenkin heti hyvän vaikutuksen. Siitä miehestä ei voi olla pitämättä. Sephiroth on myös oma lukunsa, fanityttö taisi kuolata sohvalle pelatessaan aina, kun hopeahapsea näytettiin. Se ääni! Ne hiukset! Okei, en nyt ala jauhaa tästä enempää, koska sitä ei kukaan kestäisi lukea.

Tseng ehti myös tulla mukaan kuvioihin ja vaikutti ihan asialliselta kaverilta. Häneen en ole juuri koskaan kiinnittänyt erityistä huomiota. Nyt panin merkille, että herran ääni on aika pirun hot. Japanilainen ääni sen sijaan ei ole jäänyt mieleeni.

Jep, kaiken kaikkiaan Crisis Core vaikuttaa ihan kivalta pelattavalta. Voisin melkein veikata, ettei siitä ole suosikkipeliksini, mutta kyllä se varmasti tulee läpi hakattua.

2 kommenttia

  1. Ei siitä taida olla sun suosikkipeliks, kun siinä ei oo ees piraatteja. Viihdyttävä peli joka tapauksessa.

    Ja Angeal ja Sephiroth pelastavat paljon. Etenkin Sephiroth, jonka kehitystä on kiinnostavaa seurata. Sekä sitä, miten hän suhtautuu Zackiin, että ihan yleisestikin.

    VastaaPoista
  2. No hei, tykkään mä nyt muustakin kuin piraateista! ;D

    Kyllä joo, hyvältä viihteeltä vaikuttaa kieltämättä. Luulisin, että saa tässä loman aikana jopa pelattua tuon. Sephirothin käytöstä on tosiaan kiva seurata. Eihän sitä ole vielä tähän mennessä ihan hirveästi näytetty, mutta odotan mielenkiinnolla, mitä tuleman pitää... vaikka nyt tarinasta / juonesta on toki jonkinlainen ennakkokäsitys jo x)

    VastaaPoista