Final Fantasy -haaste: Päivä 08

Päivä 08 - Suosikkiversioni chocobosta

Aaawww, chocobot. Haluan sellaisen, voisin melkein muuttaa chocobofarmille. Chocobot ovat vain jotain älyttömän ihanaa ja suloista, rakastan niitä.

Anteeksi sekoiluni. Pidän vain kyseisistä linnuista älyttömän paljon. Yritän nyt kuitenkin mennä asiaan.

Mielestäni kaikki chocobot ovat omalla tavallaan suloisia. Kolmessatoista ihmettelin kyllä hieman pulselaisten chocobojen päästä roikkuvia pitkiä sulkia, jotka näyttivät melkein luppakorvilta. Ne olivat vähän "eh?", mutta kivoja ne linnut silti ovat.

No, joka tapauksessa... suosikkiversioni chocoboista ovat Final Fantasy IX:n chocobot ja aivan erityisesti Choco. Kyseisen linnun kehittymistä pelin aikana on kiva seurata ja tykkään myös ysin chocoboteemasta todella paljon. Kaikkein suloisimmillaan Choco on punaisena, mutta toki kultainen iskee myös. Mikäpä olisi parempaa kuin liihotella chocobon selässä Gaian halki. Pidän oikeastaan enemmän chocobolla lentämisestä kuin ilmalaivalla, vaikka teknisissä vempaimissa on toki puolensa.

Mainittakoon vielä, että Chocon lisäksi Bobby Corwen (toivottavasti muistin nimen oikein, korjatkaa, jos en) on aivan ylisuloinen myös. Chocoon tulee kuitenkin kehitettyä vahvempi tunneside pelin aikana, joten sen takia se on ykköslintuni kaikista chocoboista koskaan.

Ei kommentteja