Final Fantasy -haaste: Päivä 19

Päivä 19 - Paras Final Fantasy -vaatetus

*hakkaa päätä pöytään*

Siis oikeasti?! Kuka tähän pystyy vastaamaan? Pidän lähes tulkoon kaikista FF-vaatteista, jos Yangin hymiöpöksyjä ei lasketa ja nekin ovat oikeastaan ihan hupaisat. Toisaalta olin kyllä valmis kesäkuussa lähettämään Nomuralle antifanipostia, kun yritin epätoivoisesti saada Vanille-cossiani kasaan (vikahan ei tietenkään ole osaamattomuudessani, ehei ;P).

En edes tiedä, millä kriteereillä rankkaisin parhaan. Onko paras sama kuin hotein? Ei varmaankaan. Entä sama kuin kaunein tai käytännöllisin? Hmm, ei? Toisaalta kyllä se paras voi olla vaikka noita kaikkia yhtä aikaa (tosin hot ja käytännöllinen samassa paketissa lienee aika harvinaista). Kaiketi tässä on kysymys siitä, mikä on minun kriteerieni perusteella paras. Täytyy nyt vain sanoa, etten muutenkaan osaa rankata parasta vaatetusta koskaan mistään, en edes oman vaatekaappini sisällöstä. Kaikki riippuu tilanteesta, fiiliksestä, säätilasta ja tähtien asennosta.

Yritän tässä kovasti pyöritellä eri hahmojen vaatetusta mielessäni ja vertailla niitä keskenään, mutta en vain kykene siihen. Jokaisella on itselleen sopivat vaatteet, itselleen parhaat. Pystyisin ehkä vertailemaan yhden hahmon päällä erilaisia kokonaisuuksia ja sanomaan, mikä niistä sopii parhaiten, mutta jostain syystä olen nyt kykenemätön vertaamaan pelkkiä eri hahmojen vaatteita keskenään. Vaatteissa on kuitenkin sekin juttu, että se mikä näyttää hyvältä yhdellä, voi olla hirveä toisen päällä.


Ehkä teen tästä liian vaikeaa, mutta en osaa vastata tähän.

2 kommenttia

  1. Hahaha! :D Kyllähän kaikki tietää, että tykkäät eniten Tiduksen vaatteista. :3

    VastaaPoista