Bloggaajat

Kuva: Emmi
Anna

Blogin perustaja
 
Tunnetaan nimillä:
Anna ja Afi
 

Millainen olen pelaajana? 

 
Viihdyn parhaiten japanilaisten roolipelien ja otomepelien parissa. Suosikkipelisarjani ovat Diabolik Lovers ja Final Fantasy. Myös Tales of-, Xenoblade Chronicles ja Amnesia (ei se kauhujuttu) -sarjat ovat valloittaneet palan sydämestäni. 
 
Minulle tärkeintä ovat hyvät hahmot ja erinomaiset tarinat, muut elementit tulevat vasta toisella sijalla. Tästä syystä analysoin mielelläni pelien tematiikkaa, hahmoja ja juonielementtejä. Enkä sano ei hyvällä romanassille.

Kiinnyn pelien hahmoihin ja fanityttöilen joko keskenäni tai julkisesti Twitterissä aiheesta säännöllisen epäsäännöllisesti.
 

Mitä harrastan pelaamisen lisäksi? 

 
Kirjoittaminen on suuri rakkauteni. Tämän blogin lisäksi kirjoitan kirjoja (fantasiaa ja paranormaaleja romansseja) sekä fanifiktiota. Usein minut saattaa kuitenkin löytää lukemisen parista ja satunnaisesti viihdytän itseäni kävelylenkeillä ja käsitöillä. Rakastan myös erään teksti- ja kuvapohjaisen roolipelin pelaamista.
 
Pidän erityisesti fantasiasta ja scifistä höystettynä romanttisilla elementeillä. Tämä siis sekä kirjojen, pelien kuin elokuvien ja tv-sarjojen osalta. Myös japanilainen viihdekulttuuri on lähellä sydäntäni, joten animea tulee katsottua ja mangaa sekä ranobeja luettua.

Mitä muuta teen? 


Työkseni toimin sanataideohjaajana eli opetan erilaisilla luovan kirjoittamisen kursseilla. Lisäksi kirjoitan kirjoja ja novelleja, joiden taustalla on usein japanilaisista roolipeleistä tai muusta japanilaisesta viihteestä saatu inspiraatio.

Juon myös ihan liikaa teetä ja zero-kolaa kirjoittaessani seuraavaa menestysteostani. Viikonloppujeni kokkauslistalla on usein joko ramenia tai tonkatsua, ja nautin rauhallisesta kotoilusta, mökkivierailuista sekä pienessä seurassa vietetyistä illoista.

Minut löydät myös

 
PSN-tunnus: Afeni84
Steam: Afeni
Twitter: @annakaija_
Instagram: AfiGaming
Maili: afeninblogit (a) outlook.com
 
 

Emmi Millainen olen pelaajana?

Eniten tulee pelattua japanilaisia roolipelejä, mutta periaatteessa tartun mihin vain, mikä näyttää nätiltä tai vaikuttaa muuten vain kiinnostavalta.  
 
Minuun vetoavat hauskat hahmot ja värikäs maailma, mutta myös söpöt jutut, kaunis hahmotaide ja hyvä musiikki. Minulle on tärkeää, että pelissä on edes jonkinlainen juoni ja jokin muu tavoite kuin toisen pelaajan voittaminen.

Mitä harrastan pelaamisen lisäksi?

Kirjoja tulee luettua vähän laidasta laitaan ja toisinaan saatan innostua lukemaan lähes pelkästään fanifiktiota. Joskus raapustan jotain myös itse ja piirtämistä on tullut jonkin verran harrastettua, mutta tällä hetkellä aika ei oikein tunnu riittävän kaikkeen. 
 
Shoppailen aivan liikaa charmeja ja muuta pientä fanikrääsää. Tykkään näteistä mekoista, linnuista, jäätelöstä ja mökkeilystä.

Mitä muuta teen?

Koulutukseltani olen filosofian maisteri, mutta tällä hetkellä opiskelen toista tutkintoa ammattikorkeakoulussa. Opinnot alkavat olla jo loppuvaiheessa, mutta nielevät vielä toistaiseksi melkoisen siivun ajastani. Toivottavasti valmistumisen jälkeen ehdin taas enemmän myös pelailla.
 

Minut löydät myös

Twitter: @emmipon
Backloggery: Emilia
Steam: salmiakia

Ei kommentteja