Final Fantasy -haaste: Päivä 07

Päivä 07 - Suosikki-FF-pelini osuus, josta pidän vähiten


Veikkaan, että moni epäilee minun vastaavan tähän Pharoksen majakka, mutta ajattelin olla yllättävä tällä kertaa. Ja ei, en vastaa myöskään "aivan pelin alku", koska sekään ei olisi totta. Onhan se tylsä ja kaikkea, mutta ei silti aiheuta suuria antipatioita.

Inhokkiosuuteni alkaa siitä hetkestä, kun ensimmäisen kerran poistutaan Balfonheimin satamasta. Feywood saa kylmät väreet kulkemaan niskassani ja minua häiritsee myös, ettei kartta toimi siellä. Ei se metsä oikeasti ole edes niin paha, vaikka ensimmäisellä kerralla pyörin aika pitkään "temppelikohdassa", ennen kuin tajusin jutun idean. Jos hahmoilla on leveleitä riittävästi ja päivitetyt aseet, mitään isoja hankaluuksia ei pitäisi ylipäätään tulla. Silti en vain pidä paikasta.Feywoodia seuraa sitten Giruvegan. Ulkopuoli on ihan ok, maisema on jopa miellyttävä. Sen sijaan sisäpuoli, arh. Erehdyin menemään sinne ensimmäisellä kerralla huonosti valmistautuneena ja otin turpaani Vivianeilta oikein urakalla. Sen jälkeen käytin viikon pelkästään hahmojen ja aseiden kehittelyyn, ennen kuin uskaltauduin paikkaan uudestaan. Varmaankin turhan mittava varotoimi, mutta paikan pimeys karmi minua jo ilman noita malboron sukulaisia.

En edelleenkään pidä Giruveganista, saati Vivianeista ja muista hirviöistä, joita siellä tulee vastaan. En myöskään pidä suuresta kristallista, koska kaikki näyttää siellä samalta. Eksyminen on erittäin helppoa, ja ensimmäisellä kerralla taisin pyöriä siellä ympyrää hyvin kauan. Ensimmäisen läpipeluun jälkeen olen suosiolla luntannut kohdan ohjeista.

Tämä epämiellyttävä osuus päättyy Occurioiden tapaamiseen. Toki hieman myöhemmin seuraa Pharokseen kapuaminen, mutta ainakaan tällä hetkellä se ei ahdista niin kovin paljon. En pidä siitäkään, mutta se ei silti ole yhtä epämiellyttävää kuin Feywood + Giruvegan -seikkailu. Siitä huolimatta sanon, että tornit Final Fantasyissa ovat hyi yök.

Ei kommentteja