Final Fantasy -haaste: Päivä 20

Päivä 20 - Parhaat Final Fantasy -hiukset

Alan olla voiton puolella näissä jo. Eilinen haaste sai minut repimään omia hiuksiani, mutta tänään voisin keskittyä muiden kuontaloihin.

Mietin edelleen sitä parhaan määritelmää, mutta toisaalta tähän kohtaan minulla on jopa omat kriteerini. Tosin määrittelen ne miehille ja naisille eri tavoin, mikä voisi aiheuttaa ongelmia. Ihme kyllä tällä kertaa niin ei kuitenkaan ole.

Ennen kuin kerron vastaukseni, minun on pakko sanoa, että pidän FF-hiuksista erittäin paljon. Tunnen mystistä viehätystä erikoisia kampauksia kohtaan, joten siinä mielessä Final Fantasyiden hiusmuotia katselee oikein mielellään. Toisaalta pelit ovat hämärtäneet normaalin rajaa. Olen muutamaan otteeseen törmännyt siihen, että joku tuttavani (joka ei siis pelaa Finaleita) kauhistelee kampausta X, oli nyt sitten peleistä tai jostain muualta. Olen siinä sitten tuijotellut kyseistä ilmestystä ja ihmetellyt, mikä siinä on vialla, ihan normaalitapaushan siinä vain on kyseessä.

Niin, jotain minussa varmaan on naksahtanut, kun normaalia on esimerkiksi tämä:


Weiss - Final Fantasy VII: Dirge of Cerberus

Tai tämä:
Yuj - Final Fantasy XIII
Tiedän ihmisiä, jotka jäävät katsomaan kyseisiä kampauksia hyvin hämmentyneinä, mutta itse en edes kiinnittänyt Weissin hiuksiin erityistä huomiota. Totesin tyylin olevan samaan suuntaan kuin Cloudilla ja unohdin koko asian. Vasta myöhemmin erään mesekeskustelun aikana tajusin, että ehkä letissä olikin jotain omituista.

Mitä taas Yujin hiuksiin tulee, niihin kiinnitin kyllä huomiota. Siniset hiukset nyt vain sattuvat olemaan aika turkasen hot tai no, turkoosit tässä tapauksessa. Yuj oli muutenkin niitä pelin harvoja mieshahmoja, joista ylipäätään kiinnostuin. Luultavasti herran hiustyylillä on osuutta asiaan. Ja ei, en pitänyt tuotakaan tyyliä erityisen epänormaalina.

Mainittakoon vielä, että tämä sentään sai minutkin jo tuijottamaan:

Seymour - Final Fantasy X
Jep, tuossa kulkee tämän neidin normaalin raja... tai itse asiassa tuossa kohtaa se vihdoin ylittyy. Seymourin kampaus on vain jotain käsittämätöntä. Koska herralla on kuitenkin kivat kasvot ja erittäin miellyttävä ääni, voin ehkä elää myös tuon letin kanssa.

Mutta jos nyt vihdoin menisin asiaan. Mikään noista edellisistä ei nimittäin ollut vastaukseni kysymykseen. Oli vain pakko päästä avautumaan asiasta, varsinkin kun siitä on tullut lähiaikoina mesessäkin höpistyä.

Valintani perustuu nyt puhtaasti henkilökohtaisiin mieltymyksiini (niin kai nämä kaikki ovat perustuneet?). Naisten osalta en osaa parasta hiustyyliä sanoa, mitään ei-kivaa ei ole tullut vastaan. Toisaalta ei sellaista täydellistä tyrmäystä tule miestenkään puolelta mieleen... eikun tuleepas, mutta palaan siihen kohta.

Miehillä (myös irl) pidän erityisesti pitkistä hiuksista. Niiden tosin tulee olla hyvin hoidetut, mitään takkuista rasvalettiä en halua katsella. Lisäksi hiusten tulee olla riittävän paksut, etteivät ne näytä hiirenhännältä (Renon niskassa roikkuva "ponnari" tosin on asia erikseen). Väri ei ole niin justiinsa, erikoisemmat toki pistävät paremmin silmään ja herättävät huomioni. Toisaalta silti värilläkin on väliä. Se ei ole välttämätön vaatimus muuta kuin tässä kohtaa, kun minun on valittava parhaat hiukset. Siksipä värivalintani on musta.

Jep, vastaustani ei siis ole vaikea arvata. Parhaat FF-hiukset omistaa: Vincent Valentine Final Fantasy VII -pelisarjasta.

Ja nyt sitten seuraa kuvaspämmiä, kärsikää.


 Tässä Vincent on Final Fantasy VII:n potrettikuvassa. Hiukset huomasin jo tuolloin. Pitkät ja mustat, mutta eivät silti tavanomaiset. Tykkäsin kovasti myös tuosta "piikkityylistä", joka niihin on saatu. Osaan, juu, selittää hyvin, mutta ehkä kaikki tajuavat, mitä tarkoitan.

Dirge of Cerberusta pelatessa havainnoin, että Vincentin tukka näyttää takaapäin aika sotkuiselta, jopa takkuiselta. Peligrafiikoilla siis. Sitä miehen selkää tuli tuijoteltua aika paljon, joten väkisinkin tuollaisen seikan pani merkille. Laitetaan se nyt kuitenkin grafiikoiden piikkiin sekä sen, että miesparka joutui juoksentelemaan ties missä ammuskellen Deepgroudin sotilaita, ei siinä ehdi välttämättä hiuksistaan koko ajan huolehtia.

Seuraava kuva on napattu Dirge of Cerberuksen loppudemosta. Tästä jo näkee, että Vincentin hiukset ovat kauniin silkkiset ja pehmeät. Takuista ei ole tietoakaan. Ne näyttävät siltä, että haluaisin työntää sormeni niiden sekaan ja ihan vain keskittyä tunnustelemaan. Voisin tuijotella tuota kuvaa ikuisuuden ja haaveilla herran hiuksista. No, okei, voisin haaveilla jostain muustakin, mutta koska tämä on julkinen blogi, en ala avautua aiheesta tämän enempää ;)

Vielä kuva Vincentistä Turk-ajoilta. Silloin hänellä ei ollut vielä pitkiä hiuksia, joista niin kovin tykkään, mutta minun on myönnettävä, että tuo lyhyt musta tukkakin näyttää syötävän hyvältä. Koko mies itse asiassa on erittäin hot ja söpö ja ihana ja kaikkea.

Joka tapauksessa pidän enemmän Vincentin nykyisestä lookista, mutta halusin nyt vain lisätä tämän kuvankin ja kertoa, etteivät nuo lyhyet hiukset ole ollenkaan paha vaihtoehto.

No niin, nyt on taas fanityttöilty urakalla. Seuraava aihe onkin sitten paras paritus, joten voitte vain kuvitella, millaista skeidaa silloin on luvassa. Teitä on varoitettu ;D

//edit:

Unohdin sitten sen täydellisen tyrmäyksen kokonaan xD Noh, ei se mitään. Olen nyt puhunut niin paljon pitkien mustien hiusten puolesta, että on pakko sanoa, että Hojon (Final Fantasy VII) ponnari vain ällöttää minua. Osansa tosin voi tehdä se, että äijä on muutenkin niin etova, että mikään ei voi tilannetta pelastaa.

Ei kommentteja