Final Fantasy -haaste: Päivä 21

Päivä 21 - Paras Final Fantasy -paritus

Oletan nyt, että tämä tarkoittaa paritusta, joka selkeästi esiintyy jossakin pelissä. Ehkä pelkät eri suuntiin tulkittavat vihjaukset eivät tällä kertaa riitä. Tämä aiheuttaakin ongelman, koska olisin listannut parhaiksi parituksiksi Balthier x Fran (FFXII), Fang x Vanille (FFXIII) ja Vincent x Yuffie (FFVII). Nyt en kuitenkaan voi tehdä sitä, koska mikään noista ei ole virallisesti kaanonia.

Jostain syystä valmiina tarjoillut paritukset eivät tässä pelisarjassa minua ihan kamalasti kutkuta. Rydia ja Edge (FFIV) ehkä, mutta eikös sekin jää vihjailujen tasolle? Silloin sitäkään ei voi oikein laskea. Vitosessa ei taida parituksia ollakaan (tai sitten en ole vielä tarpeeksi pitkällä), kutosessa kaikkien tyttöystävät ovat järestään kuolleita, seiskassa... No, Tifa x Cloud ei ole enää OTP minulle. Vincent x Lucrecia voisi olla ihan kiva, mutta en silti menisi listaamaan sitä suosikikseni, koska Yuffie.

Mitä kasiin tulee... Squall ja Rinoa ovat kyllä niin kamalia, että ansaitsevat toisensa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että voisin sanoa edes pitäväni parituksesta. Kasissa iskee oikeastaan vain Quistis x Seifer (joka ei ole kaanonia), mutta tietysti Irvine x Selphie on myös ihan kiva.

Mitä vielä on jäljellä?

Final Fantasy IX
- Zidane x Garnet
- Freya x Sir Fratley
- Steiner x Beatrix
- Cid x Hilda

Final Fantasy X / Final Fantasy X-2

- Tidus x Yuna
- Wakka x Lulu
- Dona x Barthello
- Plus jatko-osassa vielä jotain muitakin, joita en nyt vain muista

Final Fantasy XII / Final Fantasy XII: Revenant Wings

- Ashe x Rasler
- Vaan x Penelo

Final Fantasy XIII
- Snow x Serah

Oikeasti aika iso osa noista saa minut vain kauhistelemaan. Beatrix ja Steiner... eeh? Wakka ja Lulu... tuplaeeh? Dona ja Barthello.. yrp. Snow ja Serah... omfg. Itse asiassa myös Lucrecia ja Hojo menevät tähän kategoriaan. Ehkä saan joskus aikaiseksi avauduttua kunnolla näistä pareista.

Näissä valmiissa parituksissa on oikeasti se vika, että joko ne ovat aivan käsittämättömiä tai sitten vain eivät kiinnosta. Jälkimmäisten kohdalla pariutuminen ei millään muotoa haittaa, mutta ei siinä mitään kovin hienoakaan ole. Näköjään pidän enemmän parituksista joiden suuntaan vihjaillaan, joskin listaltani taitaa löytyä myös sellaisia, joihin ei edes anneta viitteitä. Silti olen edelleen varma, etten ole repäissyt Vincent x Yuffieta tyhjästä silloin teininä. En vain tiedä, mistä sen revin, koska silloin en vielä ollut löytänyt tietäni FF fan fictioninkaan pariin.

Okei, ehkä olen kierrellyt ja kaarrellut aiheen ympärillä nyt tarpeeksi ja kertonut riittävän laajasti mielipiteeni Square Enixin valmiista parituksista. Ei tätä oikeasti nyt niin kovin paljon edes tarvitse miettiä, kun vaihtoehdot ovat mitä ovat.

Zidane x Garnet menee ehdottomasti ylitse muiden. Siitä rakkaustarinasta tykkäsin todella paljon vuosien ajan. Nykyisin se tosin alkaa hipsiä kohti sitä tylsien paritusten kategoriaa, mutta samaan aikaan siinä on erikoista nostalgiaa. Sitä paitsi Zidane on edelleen ihan hauska ja herttainen kaveri. Garnet on alkanut vaikuttaa minusta koko ajan naiivimmalta ja rasittavammalta, mutta jollain tasolla pidän hänestä silti edelleen.

Ovat ne aika suloisia yhdessä...

2 kommenttia