Pukinkontista

Niin se jouluaatto tuli ja meni, yhtä nopeasti kuin aina ennenkin. Ei siinä ehditty pelailla tai edes pelejä ajatella, mutta ähkyyn piti itsensä syödä ja lahjoja availla taas urakalla. Paketeista paljastui yhtä sun toista kivaa juttua... ja osan ajattelin jakaa täällä bloginkin puolella.

Bub ja Bob muuttivat meille asumaan. Voipi olla, että jonnet ei muista, mutta tähän kaksikkoon muodostui suoranainen viha-rakkaus-suhde lapsuudessa.

Nyt on sitten Wii U:llekin pelejä. Veikkaan, että Star Oceanin jatkaminen pyhien jälkeen on vaikeaa, kun mies houkuttelee näiden kahden pariin.
Nyt päästään testaamaan, miten hyvin The Big Bang Theory on hallussa. Minä haluan pelata Bernadettella!Saimme myös nämä tyylikkäät hatut. Ne sopivat erittäin hyvin yhteen meillä jo oleviin moogle- ja cactuar-laseihin sekä mukinlämmittimiin. Tästä on tulossa selkeä teema. Yritin jo kovasti suostutella miestä laittamaan cactuar-pipon Desucon Frostbiteen, mutta toistaiseksi ei lämmennyt ajatukselle. Itse saatan moogle-pipon laittaakin, ehkä. Riippunee vähän siitä, mitä muuta puen päälleni.

Yhdestä miehen paketista paljastui lisäksi tämä Dark Souls -teemainen paita. Kyllä nyt kelpaa ylistää aurinkoa.

Kuten jo mainitsin joululahjoissa oli kaikenlaista muutakin pientä kivaa, mutta ne eivät olleet sellaisia, että sopisivat tämän blogin aiheeseen. Niistä ei siis sen enempää.

Odottelen ihan mielenkiinnolla, että päästään noita miehen saamia pelilahjoja kokeilemaan. Minua kiinnostaa ehkä hieman enemmän tuo Hyrule Warriors, mutta eiköhän tuota toistakin jonkin verran tule pelailtua. Pyhät olemme kuitenkin poissa isompien pelimasiinoiden äärestä, joten voipi olla, että toistaiseksi joudun keskittymään Star Oceanin jatkamiseen... minkä nyt jutustelun ja syömisen ohella kerkiän.

Ei kommentteja