Hyvää joulua!


Niin se joulukuu on tässä vierähtänyt ja nyt ollaan jo aatossa. Joulun odottaminen on jotenkin jäänyt ja sitä on vain painanut eteenpäin niin, että aika on kulunut ihan huomaamatta. Silti kaikki järjestelyt on tullut tehtyä ja pukille kirjoitettua.

Suuntaan tästä joulunviettoon ensin omille vanhemmille ja sitten miehen vanhempien luokse. Blogia päivittelen pyhinä, jos ehdin, mutta varmaksi en uskalla luvata. Vähän se varmaan riippuu myös pakettien sisällöstä ;)

Ja koska lupasin vielä aattona paljastaa, mitä jouluisen arvonnan pakettiin oli piilotettu, tässä kuva jakoon kaikille. Hannekselle vielä kerran onnittelut voitosta ^^


Elikäs paketissahan oli Final Fantasy Brigade -tarrasetti ja moogle-avaimenperä. Japanista nämä aikoinaan lähtivät mukaan blogia varten ja nyt oli aika luovuttaa ne eteenpäin.

Hyvää ja rauhallista joulua teille kaikille! Vaikka paketeista paljastuisikin läjäpäin pelejä, muistakaa nauttia myös hyvästä seurasta ja ruoasta! ;)

2 kommenttia

  1. Kiitos lahjasta

    Tarroja en ole käyttänyt (enkä varmaan koskaan aiokkaan), mutta Moogle avaimenperä päätyi pelien oheistavaralle/collector's edition laatikoille omistetun vitriinin katosta roikkumaan

    VastaaPoista