Jouluarvonta

Joulukuu saapui jälleen ja sen kunniaksi ajattelin muistaa teitä lukijoitani. Koska budjetti ei anna myöten muistaa jokaista erikseen, tapahtuu tämä muistaminen arvonnan muodossa.

Säännöt:

1) Osallistumisaika on 1.-16.12.2014.
2) Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla, mitä tahansa tässä blogissa kyseisellä aika välillä julkaistua postausta (muuta kuin tätä nimenomaista postausta).
3) Jokaisesta eri postaukseen kirjoitetusta (järkevästä) kommentista saa itselleen yhden arvan. Kuitenkin niin, että yksi henkilö voi saada itselleen maksimissaan kolme arpaa.
4) Osallistumisen yhteydessä voi jättää yhteystiedon, josta tavoittelen, mikäli voitto osuu kohdalle. Jos osallistuja ei halua jättää yhteystietoa, tulee hänen voiton osuessa kohdalle olla yhteydessä osoitteeseen: afeninblogit (a) outlook.com.
5) Arvon voittajan 17.12.2014 ja ilmoitan hänet blogissa sekä otan häneen henkilökohtaisesti yhteyttä, mikäli yhteystieto on jätetty kommentin yhteydessä.


Joulun hengen mukaisesti palkinto on joululahja, joten en paljasta sen sisältöä ennen kuin vasta joulun jälkeen.

Kuulostiko monimutkaiselta? Kysy toki :)

1 kommentti

  1. Minun oli tarkoitus osallistua tähän jo aiemmin, mutta jotenkin se unohtui. Tässä on nyt kuitenkin ilmoitus osallistumisestani :) Minut tavoittaa joko Steamin kautta tai sitten sähköpostilla osoitteesta deltius@hotmail.com .

    VastaaPoista