Rakas joulupukki...

Mitä pelifanityttö toivoo joululahjaksi tänä vuonna? Toivelistalla on toki yhtä sun toista, mutta aika vähän pelillisiä juttuja. Nyt joulun korvilla ei ole oikein tullut sellaisia pelejä, joita olisin haluamassa. Tarvittavat konsolitkin ovat hyllyssä, joten niitäkään ei toivelistalla nyt ole. Tales of Xillia 2 voisi olla sellainen peli, joka lahjaksi kelpaisi... olen siis varmuuden vuoksi jättänyt sen nyt itse ostamatta :D

On kuitenkin joitain juttuja, joita olisi kiva saada joululahjaksi, mutta joita tuskin tulen paketeistani löytämään. Mutta ainahan sitä saa toivoa, vai mitä?

Tässä siis tämän vuoden, ehkä vähän erilaisempi, lahjatoivelista:

1) Balthier x Fran (Final Fantasy XII) -fanficci, joka sisältää sekä romantiikkaa että seikkailua

Mieluiten lukisin ficin suomeksi, mutta niitä ei oikeastaan ole, ellei nyt lasketa minun kirjoittamiani. Ainakaan en tiedä ketään toista, joka olisi suomeksi raapustellut pidempiä teoksia ilmapiraattikaksikosta. Englanniksi valikoima on sitten jo kattavampi.

Mutta niin, ficci näistä kahdesta piraattiseikkailuissaan olisi oikein maittava. Mieluiten tietysti pitkä kunnollisella juonella... joten taitaa olla turha toivo :D

2) Lara x Sam (Tomb Raider) -fan art jouluteemalla

Tällainen kuva olisi ihana. Minulla ei ole mitään erityisiä yksityiskohtia mielessä... kunhan nyt haluaisin jouluromanttisen kuvan tästä parista.

3) Lara x Sam (Tomb Raider) -fanficci jouluteemalla

Edellisen perusteella tämä selittää itse itsensä. Siis lisää ficcejä minulle, kiitos. Jälleen kerran arvostaisin suomen kieltä. Tähänkin haluaisin jouluromantiikkaa ja tämän jutun ei tarvitsisi välttämättä olla romaanimittainen, ihan novellikin kelpaisi.

4) Fran (Final Fantasy XII) -figuuri

Kuva: Square Portal
Tämä toive onkin sitten materialistisempi. Valitettavasti kyseinen figuuri ei vain vielä ole saatavilla... mutta kenties syntymäpäivälahjaksi tai viimeistään ensi vuoden jouluksi?

5) Lisää tunteja vuorokauteen

Nykyisin elämä tuntuu usein kovin kiireiseltä ja illat hujahtavat, ennen kuin ehtii kunnolla tajutakaan. Jos siis saisin vuorokausiini lisää tunteja, ehtisin myös pelata enemmän. Tosin toiveena tämä ei kai ole niin kovin realistinen x)

Tämän kummempia toiveita ei tosiaan tänä vuonna ole listalla. Ensi vuonna julkaistaan kyllä sitten pelejä, jotka haluaisin ja varmaan hankinkin. Epäilen vahvasti, etten viitsi siihen seuraavaan jouluun asti niitä odotella.

Onko teillä muilla jo kirjeet joulupukille kirjoitettu?

PS. Kannattaa muistaa jouluarvonta ja jättää kommenttia ;) 

2 kommenttia

  1. Kirjeet on jo kirjotettu ja kiitos toivelistalta löytyvän PS Vitan niin tästä on tulossa taas erityisen pelirunsas joulu!! ^w^ Se on kyllä ihan parasta joulun jälkeen kun on vielä lomaa eikä tartte miettiä mitään ja voi pelata pieruverkkarit jalassa uusia pelejä päivät pitkät! UwU

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joululoma on kyllä kieltämättä parhautta. Pyrin itsekin ottamaan siitä kaiken irti :)

      Poista