Havaintoja hahmoista

Kolmas pelikerta Tales of Xilliaa on takana ja maku suussa on edelleen ihan hyvä, mutta jokseenkin neutraalin puolella kuitenkin. Se ei tietysti ole paha asia, mutta ei myöskään aiheuta minkään sortin hypeä peliä kohtaan.


Huomaan, että pelistä kirjoittaminen on yllättävän vaikeaa, koska en koe innostusta, mutta mikään ei erityisemmin ota päähänkään. Yleensä kun peliin suhtautuu jotenkin muuten kuin neutraalisti, siitä saa kyllä juttua väännettyä. Mutta neutraalin ohittaa helposti olankohautuksella ja se siitä sitten. Ei sanottavaa.

Eilisellä pelikerralla törmäsin kuitenkin ensimmäiseen hahmoon, joka herätti jotain tunteita :D Ivar päätti tulla esittäytymään. Mieshän on oikein hyvännäköinen... mutta herran jestas, miten rasittava! Kun muuten hahmot ovat olleet ihan perusfiksuja, yhtäkkiä silmille heitetään ADHD:sta kärsivä uskontofanaatikko.

Ivar on tosiaan ulkonäöltään sellainen, että haluaisin pitää hänestä ja paljon (miinus ne tynkäkulmakarvat, niistä en tykkää). Hänen käytöksensä oli kuitenkin sellaista, että suoraan sanottuna huokaisin helpotuksesta hänen jäädessä Millan kotikylään. Veikkaan kuitenkin, että hänestä kuullaan vielä. Valitettavasti. Täytyy toivoa, että hän kehittyy persoonana matkan varrella eikä ole koko ajan vain rasittava ääliö.

Huomasin myös eilen miettiväni, onko pelissä yhtään ainoaa heteromiestä. Jude on sen verran nuori, ettei häntä vielä lasketa mieheksi ;) Alvin herättää koko ajan enemmän homoviboja ja niin teki kyllä Ivarkin kaikessa ärsyttävyydessään. Noh, oikeasti en kyllä usko, että pelissä tulee olemaan mitään homosäpinää hahmojen välillä, mutta sen sijaan voin kuvitella fanityttöjen sellaista mielissään kehittelevän. Ainakin mahdollisuuksia siihen tuntuu olevan tarjolla. Kuinkahan moni parittaa Alvinia ja Judea? Tai Alvinia ja Ivaria? Parittaako joku Millaa jonkun kanssa?

Kuten jo edellisessä postauksessa sanoin, peli ei ole herättänyt sisäistä fanityttöäni eikä edes fanificcariani. Sinällään kuitenkin lievä uteliaisuus fandomia kohtaan on herännyt. Pitänee ehkä jossain vaiheessa tutkia, minkälaista fanitaidetta ja -tarinoita pelistä oikein löytyy.

Jos joku haluaa avata omaa näkemystään Tales of Xillia -fandomista, kommenttikenttä on vapaasti käytettävissä. Toivoisin kuitenkin, että isoja juonipaljastuksia sinne ei tässä kohtaa kirjoitettaisi, kiitos :)

Ei kommentteja