Ajatuksia FF-hahmoista osa 20: Edge

No niin, viimeistä postausta viedään tällä saralla. HUH!

Ei vaan, ihan kivaa näiden juttujen kirjoittelu on ollut ja on tullut myös raapusteltua sellaisista hahmoista, jotka eivät luultavasti muuten olisi nousseet puheenaiheeksi juuri ollenkaan (esim. Snow / FFXIII).

Edge Geraldine [Final Fantasy IV, Final Fantasy IV: Interlude, Final Fantasy IV: After Years]

Minua on aina kummastuttanut se, että nelosessa on kaksi Edward-nimistä hahmoa, jotka ovat vielä molemmat prinssejä. Toinen heistä menettää rakkaansa, toisen tunteisiin ei (ilmeisesti?) vastata. Edge on joka tapauksessa suosikkini näistä kahdesta.

Vaikka Edge vaikuttaa alkuun typerän itsepäiseltä, hänestä paljastuu aika pian toinen puoli. Tykkään hänen asenteestaan ja pienestä flirtistä, jota hän yrittää heittää. Asiaa toki auttaa myös komea ulkonäkö... Tosin en toisaalta tiedä, voiko niin sanoa, koska ensimmäinen näkemäni versio Edgestä oli kuitenkin alkuperäisestä nelosesta ja tuoreimmat vilkaisut neloseen jälkikäteen tehdyistä välivideoista taitavat kaikki olla sellaisia, joissa herralla on maski kasvoillaan. En muista koskaan nähneeni hänestä ainakaan virallista kuvaa ilman sitä.

Silti minun pienessä päässäni tuosta hopeahiuksisesta ninjasta on muodostunut erittäin hyvännäköinen kaveri. Ehkä minulla on sitten vain hyvä mielikuvitus? :D

Edgen luonne iskee minuun, pidän hänen tyylistään, mutta lisäksi minua kiehtoo ajatus hänestä Rydian parina. Ilmeisesti nämä kaksi eivät koskaan yhteen päädy (edelleen tietoni ovat vaillinaiset), mikä on minusta harmi. He todella sopisivat toisilleen.

Joudun valitettavasti taas toteamaan, etten tästäkään hahmosta kykene tekemään syvällisempää analyysia. Haluaisin kyllä tietää hänestä lisää, mutten halua mennä lukemaan FF wikin tai muun lähteen tarjoamaan tietoa, koska en ole peliä pelannut loppuun asti.

Tässä kohtaa kiitos kaikille, jotka heittelitte minulle hahmojen nimiä. Joistain hahmoista oli hyvin haasteellista kirjoittaa, toisista se onnistui helpommin, mutta kaikkia oli kiva käsitellä.

Minulle saa jatkossakin heittää postausehdotuksia minkä tahansa postauksen kommenttiin tai esimerkiksi Facebook-sivun seinälle. Pyrin toteuttamaan kaikki, jotka ovat järkevästi toteutettavissa. Tälläkin hetkellä on yksi toivepostaus työn alla. Siinä on vain sen verran paljon työstettävää, että julkaisuun menee hetki.

Mutta niin, aina saa ehdottaa :)

Ei kommentteja