Nakutus kakkonen

Perjantaina 19.9.2014 julkaistaan Final Fantasy Theatrhythm: Curtain call (en tiedä, menikö oikein enkä edes välitä, typerä nimi). En ole rytmipelien ystävä, mutta päätinpä nyt kuitenkin laittaa pelin ennakkovaraukseen. Katsotaan, toimittaako kauppa sen julkaisupäiväksi vai saanko vasta seuraavana maanantaina... Päädyin siis tosiaan pelin tilaamaan, mutta enemmänkin musiikin takia kuin siksi, että viihtyisin kyseisen lajityypin pelien parissa.

Kuva: Final Fantasy Wiki

Viime viikonloppuna sitten tajusin, että hei, tästähän on jo julkaistu demo! Eikun lataukseen ja kokeiluun. Aiempaa olin siis kokeillut jo kaverilla, tosin silloinkin taisin pelata demoa varsinaisen pelin sijaan.

Tässä demossa on kaksi kappaletta. Final Fantasy VI:sta Sabinin ja Edgarin teema sekä Final Fantasy VII: Advent Childrenista J-E-N-O-V-A. Kumpikaan ei lukeudu suosikeihini, joten olin ehkä hitusen pettynyt näistä valinnoista. Joka tapauksessa molempia on nyt hinkattu urakalla, joskaan itse en A-tasoa parempaan suoritukseen pääse basicilla ja B-tasoa ylemmäs expertillä. Ultimatesta on turha puhuakaan, siinä kuolo korjaa, ennen kuin ehtii chocoboa sanoa.

Mieshän totesi pelin olevan "ihan tyhmä" ja ei yhtään hänen juttunsa, mutta niin tuo vaan on sen parissa jo tovin istuskellut ja vetäissyt SS-tason suorituksia sekä basicilla että expertillä. Saas nähdä, kumman peliksi lopulta tuo sitten muodostuukaan :D

Täytynee omaa suoritusta lähteä hiomaan, sillä tällä hetkellä näyttää, että jään pahasti toiseksi. Tosin on myönnettävä, että nuo kaksi kappaletta tulevat jo niin perusteellisesti korvista ulos, etten varmaan enää lopullisessa pelissä halua kuulla niitä kertaakaan.

2 kommenttia

 1. Mulle tulee CE Squaren eu nettikaupasta :3 Toivon et se tulis viimestää julkasupäiväks kans :x Joka päivä noita kahta demon biisii on sen lataamisesta lähtien tullu nakuteltuu xD (SSS)köh köh xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Collector's Edition oli sen verran muikean hintainen, etten raaskinut tilata sitä :D Tosin ei tullut Squaren omasta kaupasta itse asiassa noita hintoja tarkisteltua.

   Luulisi kyllä, että verkkokaupat pyrkii postittamaan julkaisupäiväksi, mutta Itell... Postin toiminnasta en kyl silti menis takuuseen.

   Poista