Uusi yritys uudelleensyntyneessä valtakunnassa

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn julkaistiin vuosi sitten elokuussa. Itse en aloittanut tuolloin pelaamista, vaikka olin betassa jonkin verran pyörinytkin. Peli tuli hankittua vasta syksyn pimeiden iltojen iloksi. Ja itse asiassa tällä hetkellä minulla ei ole edes kuukausimaksu vetämässä, koska pelaamisesta alkoi tulla "pakko".Nyt vuosipäivän kunniaksi Eorzeassa on kuitenkin menossa Moonfire Faire, jossa voi hankkia hahmolleen yukatan. Olen muutenkin tykännyt noista seasonal eventeistä pelissä, joten tämä kieltämättä houkuttelee. Sitä paitsi yukatat ovat tosi ihania... vaikka eivät varmasti taisteluvarusteeksi sovellukaan. (Lisäksi vuosipäivään liittyy paljon muutakin mielenkiintoista.)

Ihan niin paljon en yukataa kuitenkaan himoitse, että olisin valmis siitä kuukausimaksun maksamaan. Onneksi tähänkin tarjottiin ratkaisu eli mahdollisuus pelata ilmaiseksi 22.8.-1.9.2014 välisenä aikana. Tämä tarjous koskee ilmeisesti nimen omaan meitä tauolla olevia pelaajia.

Viikonloppu on nyt vierähtänyt aikalailla muissa riennoissa ja mies on ylitöissä sekä maanantain että perjantain ensi viikolla, mutta ti-to välisenä aikana ajattelimme jonkin verran pelailla. Kenties voisi kokeilla vetää jonkun dynkyn ja toki hommailla nuo yukatatkin. Viikonloppuna miehellä on taas töitä, joten en tiedä, miten silloin ehtii pelata ainakaan yhdessä. Itselläkin painaa tiukka kirjoitusdeadline päälle, mutta ehkä illan parin pelaaminen ei sitä romuta?

Vähän hirvittää, kun dynkyissä ei ole aina ollut niin positiivinen vastaanotto, mutta ehkä sitä niihinkin taas uskaltautuu. Täytyy vain toivoa, että osaan edelleen pelata D Edellisestä kerrasta on nimittäin aikaa.


Ei kommentteja