Postausideoita

Nyt on kun tällainen "kuiva kausi" menossa, ajattelin heittää palloa myös lukijoiden suuntaan. Eli yksinkertaisuudessaan:

Mistä aiheesta / pelistä juuri sinä haluaisit postauksen?

En tietenkään tunne / tiedä kaikkia mahdollisia pelejä maailmassa, mutta aina voi yrittää vähintään jollain tasolla ottaa selvää (Facebook-pelejä en silti ala pelata, vaikka sitä pyydettäisiin, sori). Olen myös valmis kirjoittelemaan postauksia esim. yksittäisistä pelihahmoista.

Eli heitelkää ideoita :)

6 kommenttia

 1. Korjaan: Puhu suhteestasi länsimaisiin RPG -peleihin. Kuten esim The Elder Scrolls, Ultima, Heroes of Might and Magic, Mass Effect, Dragon Age

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksesta. Katson, minkälaisen postauksen saisin tuosta aiheesta aikaan :)

   Poista
 2. Ei ehkä aivan liity aiheeseen, mutta teitkö koskaan loppuun viimeisintä videopostaustasi? Sinulta kysyttiin, montako peliä omistatte miehesi kanssa kaiken kaikkiaan, ja kuinka pitkään olet parhaimmillaan pelanut tauotta. En kyllä muista nähneeni näistä videota. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Waah! Voi ei! :D

   Tuhannesti anteeksi, olen tosiaan unohtanut tuon videon (videot?). Tiedän kyllä kuvanneeni kaikki tuon sarjan videopostaukset viime vuonna, mutta ilmeisesti ainakin tai kaksi on siis jäänyt postaamatta. Veikkaan, että editoimatta sitten myös. Juuri nyt en pääse asialle tekemään mitään, mutta heti, kun pystyn, rupean sitä selvittelemään ja loputkin tulevat kyllä blogiin.

   Poista
 3. Ei niinku sinällään just tähän kuulu mutta, MISTÄ olet saanut tuon bannerissa näkyvän Moogle pehmon?! ♥_♥

  Sitten itse asiasta, olet kerta pitkän linjan FF fani niin onko sinusta pelit menneet parempaan vai huonompaan suuntaan. Siis nimenomaan Final Fantasyt. Siitäkin voisi jonkinlaisen pohdinnan saada aikaiseksi. Itse kun en uusille FF peleille lämmennyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kommentista :)

   Moogle on peräisin J-list-nimisestä verkkokaupasta ja muistaakseni näin samoja myös Shinjukussa (vai Shibyuassa? Sotken aina nämä kaksi) Square Enixin Artnia-kaupassa. Joo, ei ole ihan kulman takana, mutta voisi siis löytyä myös kyseisen peliyhtiön omasta verkkokaupasta. Kyseessä on siis Final Fantasy XIV:n versio moogleista.

   Pitkän linjan FF-fanina en tietenkään voi olla tarttumatta ideaasi, joten aiheesta tulee varmasti postaus vielä tämän vuoden puolella :)

   Poista