Pitkittynyt piina

Eilen oli taas aikaa avata pelikone ja istahtaa hetkeksi tv:n ääreen. Seikkailut tähtime... siis keskiaikaisissa maisemissa jatkuivat jälleen.

Jaksoin tahkota peliä eteenpäin 1,5 tuntia, mutten silti päässyt vielä pois keskiaikaplaneetalta (pelikellossa on 9 h 37 min, vaikka olen ihan suoraan mennyt eteenpäin). Sinällään pelissä ei ole vikaa, mutta jotenkin tuo paikka tökkii nyt kamalasti. Toivon oikeasti, ettei seuraava planeetta ole Roak. Tykkään siitä paikasta, mutta haluaisin seuraavaksi jotain scifimpää.

Tarinallisesti puolessatoista tunnissa ei juuri edetty vaan suurin osa ajasta meni kartalla pööpöillyssä. Pääsin kuitenkin vierailemaan taas uudessa kaupungissa, jossa paikalliset anelivat päähahmoja antamaan hienoa tekniikkaansa heille käyttöön sodan voittamiseksi.

Vietin yön tuossa pikkukaupungissa, ja sen aikana Nel ehti karata paikalta pelastamaan aiemmin taaksejääneitä sotilaita. Olisihan se pitänyt arvata, ettei hän ole niin kylmä ja kovapäinen kuin antoi ymmärtää. Nyt sitten minun tieni käy pelastamaan Neliä. Ihan mielenkiinnolla odotan, miten tämä operaatio tapahtuu.

Löysin jo paikan, jossa Nelin ja kahden vangitun sotilaan pitäisi olla, mutta päätin suosiolla lopettaa pelaamisen siihen. Toivon kuitenkin, että viikonlopun aikana pääsisin jo tältä planeetalta pois. Peli on ollut oikeasti ihan kiva, mutta nimen omaan sitä. Se ei ole toistaiseksi aiheuttanut isompaa elämystä. Joka tapauksessa on mukavaa pelata jotain uutta, joka jaksaa edes jonkin verran innostaa.

Hahmoista on vielä pakko mainita. Fayt nosti taas ärtymystä, vaikkei hänellä edes ollut kovin montaa repliikkiä. Kaveri kiihtyy nollasta sataan hetkessä, mikä tökkii minulle tosi pahasti. Vaikka alkuun hän oli minulle neutraali tapaus, nyt hän on päässyt rasittavien päähahmojen listaani.

Cliff sen sijaan on jännä tyyppi. Edelleenkin hänen ulkonäkönsä tökkii minulle. Liikaa lihaksia, hyi, ja se kampaus, yök. Kun sitten sivuuttaa nämä pinnalliset jutut, hän on oikeastaan ihan hyvä kaveri ja ajoittain onnistuu jopa olemaan hauska. Voisin ehkä tykätä hänestä... mutta kuumislistalle hän ei pääse ;D

Nelistä tykkään todella paljon. Minulla on epäilys, että hän vielä päätyy läheisempiin väleihin Cliffin kanssa... vaikka toisaalta voisi olla tyttöihin päinkin. Epäilen kuitenkin, ettei sellaista ratkaisua ole uskallettu tehdä, joten äänestän Cliffin puolesta. Tosin tässä kohtaa minua ei haittaisi, vaikka olisin väärässä ja Nel löytäisi itsensä jonkun nätin naisen kainalosta. Katsotaan, miten käy.

Ei kommentteja