Uudistuksia

Vuosi vaihtui ja sen myötä muuttui blogikin. Olin jo pitkään ajatellut, että haluan kirjoittaa myös muista peleistä kuin Finaleista, joten sitä myöten sitten päätin myös vaihtaa blogin nimen. En haluaisi nimittäin Final Fantasy -otsikon alla kirjoitella kaikesta muustakin.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että FF-jutut loppuisivat tähän. Blogi tulee suurella todennäköisyydellä painottumaan edelleen kyseiseen pelisarjaan, koska Finalit ovat pelauslistani kärkipäässä. Pelaan niitä ylivoimaisesti eniten, joten eiköhän niistä edelleen löydy paljon kirjoitettavaa.

Vähän on haikea olo, koska tykkäsin Final Fantasy -päiväkirjoja kirjoittamisesta erittäin paljon. Kolme blogia olisi kuitenkin ollut aivan liikaa, varsinkin, jos kahden sisältö olisi ollut aika samanlaista. Varmaan silti menee itsellä hetki totutellessa siihen, ettei vanhaa blogia enää sellaisenaan ole. Uskon kuitenkin tehneeni viisaan päätöksen... ja ainahan voi pakittaa, jos tulee toisiin aatoksiin :D

Tosiaan hyvää alkanutta vuotta kaikille ja toivottavasti edelleen viihdytte juttujeni parissa.


2 kommenttia

  1. ainaki ite tykkään tästä uudistuksesta. en siksi että finalit olis huonoja mutta totuus on että muutkin pelit kiinnostavat. sinulta on tullut tekstiä ja muutakin sisältöä ihan kivaa tahtia joten varmasti kerrottavaa riittää niistä muistakin peleistä. ja hyvvee uutta vuotta täältäkin suunnalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, eiköhän niistä kerrottavaa löydy. Monesti olisi ollutkin, mutta sitten ei ole ollut "oikeaa paikkaa", minne tekstin olisi voinut tunkea. Ehkä nyt voi sitten avautua vähän useammasta aiheesta x)

      Poista