Ajatuksia FF-hahmoista osa 11: Leblanc

Tässä onkin taas hetki mennyt eikä blogiin ole tullut kirjoitettua. Lähestyvä Desucon Frostbite sai minut havahtumaan siihen, että olen taas laiskotellut urakalla ja on aika ottaa itseä niskasta kiinni. Eli cossia on tullut väsättyä viimeiset illat aika tiiviisti. Nytkin sormet kimaltelevat kauniisti kultamaalista.

Myös tämä sarja on saanut odottaa jatkoaan aika pitkään, koska kirjoitettavaa on paljon muutakin. Edelleen se kuitenkin jatkuu ja jäljellä on vielä aika turkasen monta osaa (9 tarkalleen ottaen). Eiköhän näitä kevään mittaan tipahtele aina ajoittain blogiin.

Leblanc (Final Fantasy X-2)

Tässäpä taas hahmo, johon olen kiinnittänyt aika vähän huomiota. X-2:n aktiivinen pelaaminenhan ajoittui minulla kuukautta ennen kuin FFXII ilmestyi. Se oli kokemuksena ihan hauska, mutta unohtui autuaasti, kun sain jotain parempaa pelattavaa. Koskaan en ole jaksanut perehtyä pelin juoneen ja hahmoihin sen syvällisemmin, vaikka ajoittain olen pelin pariin palannutkin.

Leblancista on osuva kuvaus tässä Emmin minulle linkkaamassa blogauksessa. Okei, se ei ole kaanonia, mutta joka tapauksessa kirjoitettu paremmin kuin minä tässä kohtaa osaisin. Hahmon luonteesta minulla ei nimittäin ole enää selkeää mielikuvaa, mutta kenties hän ei sitten minussa herättänyt ainakaan suuren suurta inhoreaktiota.

Toisaalta hahmon pukeutumistyyli on sellainen, että olisin voinut häneen ärtyäkin. En tiedä, mitä näitä vaatteita suunnitellessa on ajateltu vai onko ajateltu mitään. Kallistun ehkä enemmän jälkimmäisen kannalle, mutta onpahan ainakin eeppinen asukokonaisuus. Käytännöllisyys on luonnollisesti unohdettu täysin, mutta mitäpä sillä tekisikään. Turhuuksia.

Leblanc on ihan söpö, jos typerät kuteet unohdetaan. Muistikuvieni mukaan hän ei myöskään loppupelissä ole mitenkään erityisen paha, vaikka pahispuolelle osoitetaan. Ehkä vain jokseenkin itsekeskeinen, mutta ei tosiaan paha sanan varsinaisessa merkityksessä.

Jeps, höpinäni eivät nyt ole kovin syvältä luotaavia. Ihan en viitsinyt kaivaa FFX-2:ta hyllystä, jotta olisin voinut hahmoon perehtyä uudemman kerran. Kenties palaa aiheeseen, mikäli jaksan joskus vielä kyseiseen peliin tarttua.

__________________

Sarjassa tulossa
- Serah (FFXIII, FFXIII-2)
- Paine (FFX-2)
- Snow (FFXIII, FFXIII-2)
- Beatrix (FFIX)
- Auron (FFX)
- Rydia (FFIV)
- Faris (FFV)
- Edward (FFIV)
- Edge (FFIV)

Ei kommentteja