Uusia tuulia yhteistyön muodossa

Blogissa kaikki on näyttänyt olevan niin kuin ennenkin, mutta pinnan alla on kuitenkin tapahtunut jotain. Nyt on vihdoin aika ottaa asia puheeksi.

Ehkä joku saattaa jo tietääkin, että viime vuoden puolella Pelit haki itselleen uusia avustajia. Mietin pitkään, tekisinkö asian suhteen jotain. Kyllähän nämä blogihöpinäni sisältävät ajoittain samoja elementtejä kuin peliarvostelut, mutta rehellisesti sanottuna täysverinen pelien arvostelu ei vain kiinnosta minua. Niinpä jäin arpomaan, hakisiko vai ei.

Sitten tajusin, että avustajahaun lisäksi samaisen lehden pääkirjoituksessa oli vihjattu bloggaajillekin olevan mahdollisesti käyttöä. Ja kliseisesti siitähän se sitten lähti. Hakemus sisään ja jonkinlainen arvostelunräpellys tekstinäytteeksi mukaan. Myöhemmin lähetin vielä toisenlaisen tekstinäytteen ja sen jälkeen odoteltiin tovi jännittyneenä.

Nyt se sitten on virallista. Level up! on aloittanut yhteistyön Pelitin kanssa. Tuokoon tämä tiimipeluu kummallekin osapuolelle kasapäin kokemuspisteitä ja lisätasoja!

Sisällöllisesti blogini tuskin tulee muuttumaan eli edelleen on luvassa puhetta Final Fantasyista sekä muista jrpg:stä. Ja puhun minä niistä muistakin peleistä aina, kun niitä hairahdun pelaamaan. Fanityttöilyäkään ei toki sovi unohtaa.

Jatkossa kuitenkin blogistani pääsee kätevästi siirtymään suoraan uudistuneelle Pelit.fi-sivustolle, josta löytyy pelaajille varmasti paljon lisää mielenkiintoista luettavaa.

Tämä vuosi siis on alkanut mielenkiintoisissa merkeissä. En malta odottaa, mitä se vielä tuo tullessaan!


5 kommenttia