Yritetään vielä kerran

Kirjoittelin jo kertaalleen Type-0:n auttamisesta länsimaihin. Toistaiseksi ei ole vielä kuulunut uutisia Square Enixin suunnalta, joten taistelun täytyy jatkua. Pelifirmat tekevät bisnestä ja vertailevat kustannuksia ja tuloja keskenään. Jostain kumman syystä Square on siinä uskossa, ettei länsimaissa ole tarpeeksi maksavia faneja...


Squaren henkilöstön ajatuksia ei voi tajuta. Type-0 kyllä myisi täällä. Eikö myisikin? Ja sitten Versusta on mainostettu vaikka kuinka kauan, mutta sen suhteen ei silti tunnuta tekevän mitään. Fanien pitää siis saada heräteltyä yhtiötä, koska siellä ei nyt nähdä metsää puilta.

Eli jos ajatus Versuksesta ja Type-0:sta innostaa, on aika yrittää vielä kerran. Voit lähettää Squarelle kirjeen tai allekirjoittaa uuden nettiadressin.

Versus-kirje

Versus-kirje lähetetään suoraan Japaniin. Tulosta se, allekirjoita ja vie postiin kirjekuoressa. Kirjeessä pyydetään Squarelta lisää tietoa Versuksesta kuluttajille. Sillä ei ole tarkoitus painostaa yhtiötä työntämään peliä ulos nopeammin vaan nimen omaan parantamaan kommunikointiaan, tekemään prosessista läpinäkyvämpää.

Type-0-kirje

Tämä kirje on englanniksi, joten jokainen varmaan osaa lukea sisällön itsekin. Se on tarkoitus lähettää USA:n Square Enixille. Tässä tietysti on se ongelma, että me eurooppalaiset haluaisimme pelin myös tänne. Siksi suosittelisin lähettämään kirjeen sen sijaan osoitteeseen:
Square Enix LTD., 2nd Floor, Castle House, 37-45 Paul Street, London EC2A 4LS, U. K.

Jos sitten kirjeiden lähettäminen ei nappaa, voit käydä tosiaan laittamassa nimesi nettiadressiin, jolla ajetaan samaa asiaa.

Kyseinen juttu ei ole minun ideani enkä ole siihen mitenkään osallisena (joskin aion osallistua kirjeitse). Järjestäjänä toimii Project Crystallis, jonka sivuilta voitte käydä lukemassa lisää. Sieltä löytyy myös video, joka ohjeistaa kirjeiden postittamisessa. Se on suunnattu jenkeille, mutta on maalaisjärjellä sovellettavissa Suomeenkin ;)

Ei kommentteja