Joulu-extra: Ficci

No niin, adventtisunnuntain kunniaksi taas jouluaiheista FF-ficciä. Tällä kertaa kyseessä on ihan perinteinen tarina ja fandomina Final Fantasy IX. Ficci on julkaistu aiemmin Kristallimaailman joulukalenterissa.

Tällä kertaa ficci on .pdf-tiedostona, joten sen voi halutessaan tallentaa vaikkapa omalle koneelleen. Ikäraja tarinalla on K-13 varmuuden vuoksi, mutta ei se mitenkään kovin raisua kamaa ole, joten sopinee myös herkemmillekin lukijoille.

Muistutan myös, että vielä tänään ehtii kommentoida näitä joulukuun blogauksia ja siten osallistua arvontaan. Tällä hetkellä arvonnassa on mukana neljä henkeä, katsotaan, tuleeko lisää x)

On kulunut kymmenisen vuotta siitä, kun sankarimmekukistivat Garlandin, Kujan ja Necronin. Gaialla on valinnut rauha ja elämä kulkee eteenpäin tasaiseen tahtiin. Eiko Carol löysi kauan kaivatun kodin Cidin ja Hildan, Lindblumin lapsettoman hallitsijapariskunnan, luota. Varttuminen prinsessana ei vain aina suju kivuttomasti, ei varsinkaan, kun Eiko on aina ollut enemmän poikatyttö kuin rimpsumekkoihin pukeutuva hempukka.


Final Fantasy IX: Lumeen piirtyneet jäljet

Ei kommentteja