Kolmas kerta toden sanoo?

Square Enix mainosti Lightningin paluun traileria tänään Facebookissa. Uteliaisuus vei voiton ja pitihän se käydä kurkkaamassa.


En nyt tiedä, mitä tässä kohtaa pitäisi ajatella. Nätiltähän peli näyttää ja sinällään kuulostaa ihan kiinnostavalta. Kiinnostaisi ehkä jopa enemmän, jos taustatilanne olisi eri, koska tuhon partaalla oleva maailma ei ole välttämättä huono ajatus. Lightning hahmona on myös ihan ok, mutta sitten taas en välttämättä haluaisi katsella pelkästään häntä. Ihan oikeasti kaipaisin nimen omaan Vanillen ja Fangin paluuta.

Myönnän silti, että mielenkiintoni nosti hieman päätään. En vain uskalla antaa sille valtaa, koska Final Fantasy XIII-2 oli valtaisi pettymys, vaikken siitä ihan järisyttävän kiinnostunut ollut ja suhtauduin jo aloittaessa varauksella. Pelkään nyt, että tämäkin peli vaikuttaa jossain kohtaa ihan kelvolliselta ja sitten matto vedetään jalkojen alla tekemällä caiusit uudestaan. Ainakin siihen olisi hyvin potentiaalia. Kun maailma kerran on tuhoutumassa 13 päivän päästä, miksei sen annettaisi tapahtua? Samalla voisi kätevästi listiä Lightningin, kun pikkusiskokin meni jo edellisessä osassa.

Minulla on siis melkoinen pelko takapuolessa, että peli ei ole lainkaan miellyttävä kokemus. Joka tapauksessa se on edelleen ostoslistallani. En ole vielä täydellisesti luopunut toivosta Square Enixin kohdalla, vaikka vahvasti toivon yhtiön jo pian siirtyvän Final Fantasy XV:n julkaisupuuhiin.

Onko täällä autiota vai kuvittelenko vain?
Se täytyy tuosta trailerista vielä sanoa, että mielestäni siinä jossain kohtaa kuului Hopen ääni kertojana. En kuitenkaan ole tästä aivan varma, olen huono tunnistamaan ääninäyttelijöitä ylipäätään, joten tämä arvaus voi mennä metsään. Jos kuitenkin osuin oikeaan, tieto herättäisi toivoa siitä, että muitakin XIII:n hahmoja tässä pelissä nähtäisiin.

Huomasin myös, että trailerin lopussa näkyi vuosi 2013, mutta ei vielä päivämäärää. En ole googlaillut tai muuten selvitellyt, onko tälle pelille jo ilmoitettu julkaisupäivät, mutta ehkäpä siis ei ole. Joka tapauksessa näyttäisi siltä, että ensi vuonna se voisi jo tulla, mikä on kieltämättä aika pian edellisen jälkeen. XIII-2 saatiin Eurooppaan todella nopeasti, viive oli minusta jopa harvinaisen pieni eli voimme kaiketi uskoa tämänkin pelin kohdalla käyvän samoin.

Sinällään on ihan positiivinen ajatus, että ensi vuodeksi olisi tiedossa uusi Final Fantasy pelattavaksi. En kuitenkaan halua uskoa, luottaa tai toivoa hyvää peliä, koska en tykkää pudota korkealta. Hankin pelin, mutta yritän olla asettamatta sille mitään ennakko-odotuksia. Ehkä silloin ei tule pettymyksiäkään?

Ei kommentteja