Dokumentti pelaamisen nautinnosta

Blogi on ollut tällä viikolla jokseenkin hiljainen. Syynä ovat olleet kiireet oikeassa elämässä, jouluvalmistelut vievät ihan kiitettävästi aikaa. Lisäksi olen urakoinut jouluaaton postausta jo etukäteen ja siinä on totisesti riittänyt hommaa. En ole ehkä ihan heti ryhtymässä samanlaiseen urakkaan uudestaan.

Sitten taas asiaan... Bongasin Ylen sivuilta mielenkiintoisen uutisen.

Tekeillä dokumentti pelaamisen nautinnosta - haluatko mukaan?

Yle siis tosiaan on tekemässä dokumentin pelaamisesta eikä ilmeisesti ole tarkoitus yksisilmäisesti kauhistella vaikkapa nuorten peliaddiktioita vaan paneutua myös pelaamisen hyviin puoliin. Niihin, jotka saavat ihmiset palaamaan pelien pariin yhä uudestaan.

Osallistuminen ei käsittääkseni tarkoita sitä, että tarvitsisi esiintyä dokumentissa omalla naamalla ja nimellä vaan tekijälle voi lähettää sähköpostia, jossa kertoo aiheesta omia ajatuksiaan.

"Toivoisin kirjoituksia pelaamisen elämyksellisyydestä, esimerkiksi parhaasta tai mieleenpainuvimmasta pelaamiseen liittyvästä kokemuksesta." - Jussi Eerola

Eli nyt myös Final Fantasy -faneilla on hyvä tilaisuus kertoa omat näkemyksensä pelaamisen viehätyksestä. Eiköhän käytetä se hyväksi?

Itse ainakin ajattelin lähettää Eerolalle sähköpostia, jahka löydän moiseen operaatioon tarpeeksi energiaa. Juuri nyt olen todella puhkia aattopostauksen vääntämisestä, ettei vain kykene koko hommaa edes miettimään. Idea dokkarissa on joka tapauksessa sen verran kutkuttava, että tilaisuus täytyy hyödyntää. Hyödyntäkään tekin :)


Ei kommentteja