Ajatuksia hahmoista osa 6: Weiss

Aiheesta toiseen taas sulavasti. Ensin kuitenkin haluan muistuttaa, että suosikkipäähahmon äänestys on yhä meneillään. Vielä on muutama päivä hyvää aikaa vaikuttaa lopputulokseen :) Ja nykyisinhän kysely löytyy sivun oikeasta laidasta.


Weiss the Immaculate (Final Fantasy VII: Crisis Core ja Final Fantasy VII: Dirge of Cerberus)

Ihan alkuun on myönnettävä, etten ole pelannut Crisis Corea niin pitkälle, että olisin Weissin siinä nähnyt. Eli minulla ei ole minkäänlaista mielipidettä herran (käsittääkseni) lyhyestä esiintymisestä kyseissä pelissä. Jos joku haluaa tästä ajatuksia purkaa, kommenttia saa toki jättää. En häiriinny pienestä spoilerista.

Dirge of Cerberus on sen sijaan tullut nähtyä kahdesti ja itsekin pelattua melkein kokonaan, joten sen pelin osalta mielikuva on aika selkeä. Ensin en kiinnittänyt Weissiin suurta huomiota. Rehellisesti sanottuna ensimmäinen ajatukseni oli: "Jahas, kaveri, jolla on hopeanharmaat hiukset, paljas yläkroppa ja kunnon lihakset, taidanpa tietää, kuka kavereistani tähän herraan tykästyisi". En mennyt metsään arvioni kanssa ;D

Ja joo, nimensä perusteella Weissin hiusten pitäisi olla valkoiset, mutta minun silmiini ne näyttävät hopeanharmailta. Hiuksista vielä sen verran, että joku joskus minulle taivasteli niiden järjettömyyttä, mutten ollut itse kiinnittänyt asiaan mitään huomiota. Olen ehkä katsellut FF-kampauksia vähän liikaakin, kun melkein mikä tahansa on normaalia. Ovathan nuo kuitenkin melkoinen pehko, vaativat varmasti aikamoisen laittamisen aamuisin.

Yleisesti ottaen Weiss ei ollut minusta pelin aikana mitenkään erityisen kiinnostava hahmo, mutta toi kuitenkin suurimman yllätyksen. En tiedä, miten hyvin muut pelaajat ovat pelatessaan arvanneet, kuka taustalla oikeasti häärii, mutta minulle se tuli puun takaa. Toisella kerralla kyllä huomasin jo vihjeet, mutta ensimmäisellä ne menivät autuaasti ohitse.

Mitä sanoa Weissista? Hän on ihan hyvännäköinen, mutta ei erityisen kiinnostava kuitenkaan. Hän ei osunut suoraan hahmomakuuni syystä tai toisesta. En ole ottanut hänestä selvää kovinkaan tarkasti, vain sen verran, mitä oman ficcini (Projekti S. R.) kirjoittamiseen tarvitsin. Kaiken kaikkiaan Weiss ei herätä minussa tunteita puolesta tai vastaan.

Yhteen asiaan olen kuitenkin kiinnittänyt huomiota. Oikeastaan se kyllä liittyy enemmän Weissin veljeen, Neroon, mutta eihän heistä kummastakaan voi puhua ilman, että mainitsee toisen. Eihän? DoC:n aikana tuli huomattua, ettei veljesten suhde ole kenties siitä normaalimmasta päästä. Voi olla, että Neron ääninäyttely tekee osansa vaikutelmasta, mutta kyllä ne repliikitkin puhuvat omaa kieltään. Japanilaisesta ääninäyttelystä en valitettavasti osaa sanoa mitään, joten tarkoitan nyt vain englanninkielistä dubbia.

Ja Neron puheista sekä äänensävystä huokuu vääristynyt rakkaus Weissia kohtaan. Kyllä, minulle tuli väkisinkin mieleen, että tässä on nyt kyse insestistä. En lähde pohtimaan, millainen näiden kahden suhde lopulta on, mutta tiedän joidenkin fanityttöjen innostuneen ajatuksesta. En siis voi olla ainoa, joka tähän asiaan on kiinnittänyt huomiota. Minusta tämä "rakas veli" -juttu on myös niin kaanonia, että ficatessa se on otettava huomioon, tykkäsi siitä tai ei :D

Yhteenvetona voisi sanoa, että Weiss on ihan jees. En vihaa häntä, mutten rakastakaan. Keskiverrosti mielenkiintoinen hahmo on kyseessä, muttei kuitenkaan niin kiinnostava, että lähtisin itse hänestä päähahmona kirjoittamaan.

____________________

Sarjassa tulossa:

- Laguna (FFVIII)
- Terra (FFVI)
- Caius (FFXIII-2)
- Lani (FFIX)
- Leblanc (FFX-2)
- Serah (FFXIII, FFXIII-2)
- Paine (FFX-2)
- Snow (FFXIII, FFXIII-2)
- Beatrix (FFIX)
- Auron (FFX)
- Rydia (FFIV)
- Faris (FFV)
- Edward (FFIV)
- Edge (FFIV)

8 kommenttia

 1. Mitään en myönnä.

  -N

  Okei, minä taisin olla se, joka puhui Weissin hiusten käsittämättömyydestä. Mutta alkuperäinen ajatus lähti yhdeltä toiselta kamulta. :) Hän nimitti hiuksia eeppisiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, eeppiset ne kyllä kieltämättä on... vaikkei nyt itse tullut asiaan kiinnitettyäkään huomiota :D

   Poista
 2. Ai, vilahtaako Weiss Crisis Coressakin? :O Mä luulin, että näin tyypin ensimmäistä kertaa DoC:issa. Ehkä sen sitten vain kiinnittänyt huomiota.

  Itselläni ei ole herrasta mitään erityistä mielipidettä, muuta kuin että tyyppi ei ehkä ihan sovi hahmomakuuni. Mutta sen varmaan arvasitkin. :D

  Hei, saako sarjaan vielä ehdottaa hahmoja? Kaipaisin hahmoa jostain vähän vanhemmasta pelistä.

  Emmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Weiss ja Nero käväisevät CC:ssä korjaamassa Genesiksen pois. Niistä ei näy muuta kuin kroppa ja ihan vähän Weissin kasvojen alaosaa.

   Tuolta voi katsoa. Pätkän perusteella hahmoista ei voi sanoa kyllä yhtään mitään.
   http://www.youtube.com/watch?v=4_aZW_MhU4I

   -N

   Poista
  2. N vastasikin jo ensimmäiseen kysymykseen. Itse en ole kyseistä kohtausta nähnyt, kun en ole tosiaan loppuun asti pelannut.

   Ja hahmoja saa kyllä ehdottaa lisää. Mitä enemmän niitä tulee, sitä pidempään tämä kirjoitussarja jatkuu :)

   Poista
  3. No Rydia ja Faris tietysti. :D Tjaah, ehkä vanhemmista peleistä pitää keksiä joku mieskin... ömm... nelosen hahmoista saat varmaan eniten irti, joten sanotaan... Edward.

   Jos oli liikaa niin jätä Faris pois.

   Emmi

   Poista
  4. Edgesta saa myös kirjoittaa, jos tahdot. Haluat kuitenkin. ;D (sori nyt tuli ihan kamalan monta jo...)

   Poista
  5. Laitan kaikki listalle. Ei oikeasti haittaa, että näitä tulee lisää. Ei mulla ole mitään kiirettä saada tätä kirjotussarjaa pois alta. Kirjottelen sitä pikku hiljaa ja väliin aina jotain muuta :D

   Poista