Hahmohaaste: Päivä 18

Päivä 18: Suosikkisankarini

Tällä nyt varmaankin tarkoitetaan päähahmoa. Ainakin voisi ajatella niin, koska muuten näitä vaihtoehtoja olisi aivan liikaa. Toisaalta tämä voisi olla Snow'n oma kategoria, mutta ehkä se olisi liian kamalaa.

Jos nyt sitten vielä pysyttelisin pääsarjan päähenkilöissä, ettei valinnanvaraa kasautuisi suunnattomasti. En ole kuitenkaan edes kaikkiin mahdollisiin Finaleihin perehtynyt, saati muista niiden jokaisen päähahmoja.

Eli...

FFI - Valon ritari --> Juu, ei kuitenkaan. Ei minulla tietysti ole mitään häntä vastaankaan, mutta ykkösen hahmot ovat aika persoonattomia. Dissidiassa hepulla on kai jonkinlainen persoona, mutta mitään mielikuvaa minulla ei ole.

FFII - Firion? --> Olen kakkosta kokeillut kerran ja Dissidiasta ei ole tämän hahmon osalta mielikuvia, joten enpä osaa sanoa.

FFIII - En edes muista tyypin nimeä, kertonee tarpeeksi.

FFIV - Cecil --> Ihan kiva, jos ei olisi niin pirun tylsä. Cecil ei sinällään herätä minussa suurempia tunteita mihinkään suuntaan, mikä johtaa siihen, ettei hänestä ole nousemaan suosikikseni.

FFV - Barts --> Tylsä alkuperäisessä ja ärsyttävä Dissidiassa... juu ei.

FFVI - Terra? --> Kutosen päähahmo taitaa olla hieman tulkintakysymys, mutta jos nyt oletetaan, että Terra olisi sellainen... Hän on kiva, nätti ja jostain syystä vain ylipäätään tykkään hänestä hyvin paljon, joten hänellä voisi olla hieman saumaankin voittaa tämä erä.

FFVII - Cloud --> Ei tule kesää, ei. Cloud ei nykyisin herätä minussa sellaista närää kuin ennen, mutta ei hän minua innostakaan.

FFVIII - Squall --> Sama juttu kuin Cloudin kanssa.

FFIX - Zidane --> Zidane kyllä teki alkujaan jo lähtemättömän vaikutuksen. Tykästyin häneen heti. Vaikkei hän enää innosta minua samalla tavalla kuin ennen, hän on edelleen todella kiva ja ihana. Dissidian versiota en kommentoi, kun siihen en ole perehtynyt. Ficcien perusteella voisin tosin sanoa, että en tykkäisi Dissidian Zidanesta.

FFX - Tidus --> Juuri sanoin N:lle mesessä "Tidus on vain vatipää" (ei liittynyt tähän blogaukseen mitenkään), mihin voikin hyvin tiivistää ajatukseni hänestä.

FFXII - Vaan --> Harmiton koheltaja, muttei nouse suosikiksi.

FFXIII - Lightning --> Ihanan äijä ja hottis nainen, tykkään todella paljon.

Eli käytännössä listalle jäivät roikkumaan enää Light, Terra ja Zidane, muista ei vain ole suosikkisankarikseni. Noiden kolmen väliltä valitseminen on vaikeaa, mutta kaipa se valinta pitää silti tehdä. Terran tunnen heikoiten, joten ehkä pudotan hänet nyt kuitenkin sijalle kolme. Hän on ihana ja suloinen, mutta minun pitäisi perehtyä häneen vielä paremmin, että voisin nostaa hänen sijoitustaan.

Lightning puolestaan on erittäin mielenkiintoinen hahmo eikä hänestä voi olla pitämättä, kun pääsee hänen päänsä sisään. Silti jokin pieni ääni sisälläni sanoo, etten voi nostaa häntä ykkössijalle. Jotain puuttuu vielä, en vain tiedä, mitä se on.

Siksipä sanonkin, että suosikkisankarini on Zidane Tribal Final Fantasy IX:stä <3
PS. Huomatkaa kysely blogin vasemmassa laidassa. Äänestysaikaa on to 23.2.2012, klo: 23:59 asti.

1 kommentti