Hahmohaaste: Päivä 17

Päivä 17: Muodostaisin tiimin ________ kanssa

Hmmm... Minkälaisen tiimin? Tietysti tässä kohtaa voisi ehkä ajatella, että kyseessä olisi nimen omaan taistelutiimi. Jotenkin kamalan vaikea kysymys ja toisaalta taas ei. En jaksa nyt tehdä tästä mitään syväanalyysia, vaikka sellainen voisi ehkä olla kiinnostavampaa luettavaa. Olen kuitenkin vältellyt tätä kohtaa sen verran pitkään, että kenties on parempi vain naputella tämä lyhyesti pois alta.

Nyt pikaisen pohdinnan jälkeen päädyin yhteen hahmoon. Ensimmäisenä ajattelin oikeastaan Fangia, mutta olen käyttänyt häntä jo yhdessä vastauksessa, joten osittain siksi valitsin toisen hahmon. Voisin muodostaa tiimin Lightningin kanssa, koska hänkin on sopivan äijä.


Vaikka siirtäisin itseni fantasiamaailmaan, en osaa kuvitella itseäni kovin hyväksi taistelijaksi. Näkisin oman roolini takarivin taikojana. Voisin kenties toimia valkoisena maagina... tai jos kolmeatoista ajatellaan, medicinä, ravagerin rooli voisi myös olla omiaan minulle, mutta toisaalta, miksei myös saboteur tai synergist. Eli käytännössä kaikki muut roolit paitsi sentinel ja commando. Ne voisin jättää Lightin huoleksi.

Kyllä, kyllä. Snow olisi varmaan vielä paremmin omiaan tuohon tehtävään, mutta en voisi muodostaa tiimiä sen saappaan kanssa. Taistelutaitojen lisäksi edellytän, että kestäisin katsella kyseistä hahmoa lähipiirissäni. Light osaa joskus olla äärimmäisen ärsyttävä, mutta hänellä on enemmän hyviä hetkiä kuin Snow'lla, eikä ole epäilystäkään siitä, kumpi näistä kahdesta on hotimpi. Light olisi siis monessakin mielessä hyvä ratkaisu ;)

Ei kommentteja