Final Fantasy -haaste: Päivä 25

Päivä 25 - Final Fantasy -peli, jonka suunnittelen pelaavani (vanha tai uusi)

Käykö vastaukseksi "noin kaikki"? No, ei nyt sentään. Ehkä en laske tähän nyt niitä, joita olen jo ehtinyt kokeilla, koska silloin vastausvaihtoehtoja olisi aivan liikaa enkä taas kerran osaisi tehdä valintaa.

Kun vaihtoehtoja näin reilusti rajataan, on valinta helppo.Minulla on vakaana aikomuksena pelata Final Fantasy XIII-2, kunhan se Euroopassa ilmestyy. Peli kiinnosti minua heti jo siksi, etten pitänyt alkuperäisen lopusta sitten yhtään. Toivon, että siihen saadaan nyt muutos. Odotan siis eniten Fangin ja Vanillen palaamista ja toivon, että heillä pääsee myös pelaamaan.

Olin odottanut, että vanhalla porukalla pääsisi pelailemaan tai edes Lightningilla, joka on kahden oerbalaisen jälkeen kiinnostavin hahmo koko pelissä. Oletettavasti Lightilla pääsee tälläkin kertaa laittamaan vihollisia halki, poikki ja pinoon, mutta muiden päähahmojen osalta en ole niinkään varma. Luvattu on, että kaikki palaavat, mutta pelattavuudesta ei ole taidettu antaa mitään lupauksia.

En jotenkin yhtään pidä ajatuksesta, että joudun pelaamaan Serah'lla. Se tyttö ei kamalasti innosta minua, joten hänellä pelaaminen... plääh. Yhtä tympeä juttu kuin Hopella pelaaminenkin. Onneksi Serah'n mukana kulkee ilmeisesti Noel, joka vaikuttaa jokseenkin kiinnostavalta tapaukselta. Toivon totisesti, että hän osoittautuu hyväksi hahmoksi.

Lisäksi odotan Lightiningin seurassa näkyneen mysteerimiehen osalta paljon. Kolmetoista ei tarjoillut kiinnostavia mieshahmoja (IMO), joten toivottavasti jatko-osassa tilanne korjataan. Mysteerimies ja Noel vaikuttavat kiinnostavilta ainakin tässä kohtaa.

Valitettavasti pelkään, että Fangin ja Vanillen rooli jää paljon alkuperäistä peliä pienemmäksi. Se voi latistaa peli-intoani jossain määrin, mutta tarkoitus on tuo peli silti läpi asti tahkota. Minulle olisi parhaiten kuitenkin kelvannut heidän menneisyyteensä keskittynyt peli, mutta minkäs teet. Square tarjoaa sitä, mitä tarjoaa ja sen kanssa on elettävä.

Olen kuitenkin aika varma, että jonkinlaista aikakikkailua tarinassa tulee olemaan. Kenties Lightning päätyy menneisyyden Pulselle muuttamaan asioita tai jotain sellaista. Silloin saattaisimme tavata Fangin ja Vanillen nuorempina. Toisaalta tämä voisi olla kiehtovaa, toisaalta ehkä ärsyttävämpääkin. Olen ehtinyt muodostaa omat vahvat käsitykseni, jotka varmasti murenisivat aika lahjakkaasti.

No, aika näyttää, minkälaisen pelin Square työntää ulos. Odotan tällä hetkellä lievällä mielenkiinnolla, mutta tosiaan vain lievällä.

Ei kommentteja