Final Fantasy -haaste: Päivä 22

Päivä 22 - Suosikkini Final Fantasy -summonolennoista

Piti kirjoittaa tämä jo eilen, mutta homma jäi sitten, kun olin liian väsynyt aktiivisen conittamisen jäljiltä. Nyt kuitenkin siis haaste taas jatkuu. Enää ei ole montaa kohtaa jäljellä.

Summonit ovat olleet aika monessa Final Fantasyssa mukana, useimmissa samoina hahmoina. Tosin poikkeuksiakin on nähty, esim. Final Fantasy XII:ssa ei näkynyt perinteisiä summoneita vaan siinä käytettiin samoja kuin Final Fantasy Tacticsissa, mikä olikin fiksu ratkaisu, koska maailma on periaatteessa sama.

Summonit ovat kulkeneet erilaisilla nimillä, kuten varmasti useimmat tietävät. Oma suosikkini nimityksistä on eidolon, joka on nähty nelosessa, ysissä ja kolmessatoista. Muita nimityksiä ovat olleet summon, guardian force, esper, aeon ja yarhi. Kenties joitain muitakin on ollut, mutta nyt ei äkkiseltään tule mieleen.

Se faktoista, nyt voin siirtyä mielipiteisiin. Tämä kysymys ei ole vaikea, sillä vaikka pidän monista summonolennoista, yksi on selkeästi ylitse muiden ja olen kyseistä summonia käyttänyt enemmän kuin muita. Koska useimmat summonolennot ovat elementtaalisia, en tietenkään ole aina voinut käyttää suosikkiani, mutta jos tilaisuus on, en ole sitä yleensä jättänyt käyttämättä.

Suosikkini on siis Shiva. Seiskassa en kamalasti koskaan käyttänyt summoneja, mutta kasin guardian forceja sen sijaan käytin niin aktiivisesti ensimmäisellä pelikerralla, että SeeD-levelini laski. Ehkä jokaista pikkutaistelua ei ole tarkoitus kuitenkaan Shivalla huitaista.


Kaikista Shivoista paras on ehkä kympin. Tykkään tosin kaikista, mutta kympin Shiva on ehdottomasti kaunein tähän asti. Kolmentoista Shiva Sisters on myös kiva, mutta... noh, kun kaksi kaunista naista yhdistyy moottoripyöräksi, se on vähintäänkin kornia. Toisekseen, koska en tykkää käyttää Snow'ta, on Shiva Sistersin käyttö myös jäänyt aika olemattomiin.

2 kommenttia

  1. Arvasin, et valitset Shivan!! Miun valinta olis ollu Yojimbo. <3 :3

    VastaaPoista
  2. Heha, joo, en loista yllättämisessä näiden kanssa :D

    Ite ei oo tullu Yojimboa hankittua ni en oikeastaan tiedä, millanen se on x)

    VastaaPoista