Final Fantasy -haaste: Päivä 23

Päivä 23 - Final Fantasy -minipeli, josta pidän vähiten

Taisin jo aiemmin todeta, että näitä minipelejä on joka lähtöön. Kaikille jotain tai niin poispäin. Useimmat ovat kuitenkin vähintään ihan kivoja. Itse en suuremmin perusta blitzballista, en pelaa sitä ilolla, mutta kyllä senkin pelaaminen nyt jollain tavalla sujuu. Ysin hyppynaruhyppely on myös hankala minulle. Miksen osaa painaa X:ää oikealla hetkellä? Aivoni käyvät varmaankin liian hitaalla tai jotain.

En myöskään välitä laskettelusta seiskassa. En ole siinäkään erityisen hyvä. Harvoinhan sitä tykkää sellaisesta, mitä ei vain hallitse. Syy siis voi olla juurikin siinä, että itse on tumpelo, ei sinänsä minipelissä.

Kaikkien aikojen inhokkini on kuitenkin ysissä kohta, jossa päähahmot on pelastettava Kujan linnassa Cid-sammakolla pelaten. Hedgehog pien häkissä roikkuva avain on saatava napattua ilman, että hirviö huomaa. Valitettavasti Cid pelkää hirviötä, joten liikkuminen on mahdollista ainoastaan silloin, kun otus on selkä sammakkoon päin.

Peili sinänsä on kiva leikki ja tykkäsin leikkiä sitä niin lapsena kuin aikuisenakin, kun työskentelin vielä päiväkodissa. Jotenkin tuossa pelissä kyseinen kohta vain rasittaa. Monesti käy niin, että painan nappia vahingossa juuri silloin, kun hirviö käännähtää ympäri, eikä siinä sitten auta kuin aloittaa taas kertaalleen alusta. Plääh.


Haastetta onkin enää sitten viikko jäljellä. Vielä on seitsemän mielenkiintoista kohtaa vastaamatta, saapa nähdä, mitä niihin keksin. Luultavasti porukka kyllä arvaa kaikki vastaukseni etukäteen x)

Tässä vielä listaus jäljellä olevista kohdista:

Day 24 – Best Final Fantasy quote.
Day 25 – Final Fantasy game you plan on playing (old or new).
Day 26 – OMG WTF? Final Fantasy moment.
Day 27 – Best Final Fantasy storyline.
Day 28 – First Final Fantasy game obsession.
Day 29 – Current Final Fantasy game obsession.
Day 30 – Saddest Final Fantasy character death.

Ei kommentteja