Arvonnan tulokset

5. kesäkuuta starttasi blogissa Tuliaisia Japanista -arvonta. Se onkin ollut koko blogihistorian suosituin arvonta, mikä on varsin ilahduttavaa näin bloggaajan näkökulmasta.


Blogiarvontojen järjestäminen on toisaalta todella kivaa, toisaalta raastavaakin. Minä nimittäin haluaisin tietysti palkita kaikki ihanat lukijat, mutta budjetti ei valitettavasti ihan siihen taivu. Tästä syystä oli osallistujien joukosta kuitenkin arvottava kaksi voittajaa.

Tässä vielä palkintosetit muistin virkistykseksi:

Setti 1
Setti 2

Setti 1:ssä on Tales of Zestiriasta Normin-bussikorttitasku ja Sorey-avaimenperä. Setti 2 puolestaan sisältää Final Fantasy XIV: Stormblood -julisteen ja Aymeric-avaimenperän.

Valitsin vielä arvontaa varten viralliset valvojat. Pätevän näköistä porukkaa, eiköstä vain?


Suoritin arvonnan Random.orgissa. Arvoin ensimmäisen setin ensin ja toisen heti perään. Sitten soitettiin tietenkin jännittävää rumpujen pärinää ja tulokset pärähtivät ruutuun tiukasti valvovien silmien tarkkaillessa.

Ja setin 1 voitti Ritsamoors!Setti 2 puolestaan lähtee Jarmolle!

Onnittelut kummallekin!

Voittajille on lähetetty viestiä ja paketit lähtivät postiin tänään.

Kiitos myös kaikille osallistujille. Teitte minut hyvin iloiseksi ja tämän innokkuuden myötä järjestän varmasti taas joskus uudenkin arvonnan blogissa. Blogi ilman lukijoita olisi melkoisen mälsä juttu, joten teillä on merkitystä.


http://www.pelit.fi/

Ei kommentteja