Synttärionnea!

Taas on vuosi vierähtänyt eli blogi täyttää tänään kaksi vuotta. Tuntuu kyllä, että olisin kirjoitellut tänne jo paljon pidempään... hyvällä tavalla siis. Ei ainakaan vielä tympäise.

Viimeiseen kahteentoista kuukauteen on mahtunut monenlaista jo pelkästään henkilökohtaisen elämän puolella, mutta on täällä blogissakin tapahtunut yhtä sun toista. Tänään siis taas katsaus menneeseen ja hieman tilastotietoa lukijoiden riemuksi.

Oleellisin juttu viime vuoteen verrattuna on epäilemättä blogin nimen ja teeman muuttuminen. Vuosi 2012 mentiin vielä nimellä Final Fantasy -päiväkirjat, jota ehkä edelleen hieman ikävöin. Nykyinen teema kuitenkin rajoittaa kirjoittamistani vähemmän eli olen tyytyväinen valintaani. Haluan jatkossakin painottaa Finaleihin, kun kerran suosikkejani ovat, mutta on vapauttavaa kirjoittaa myös muusta.

Olin jo ennen edellisiä synttäreitä ehtinyt hujauttaa läpi Final Fantasy XIII-2:n ja The Last Storyn, joten ihan kamalasti uusia pelikokemuksia ei ollut kerrottavana. Vasta tämän vuoden puolella tuli sitten tarinoitua enemmänkin Star Ocean: The Last Hopesta ja sen pelisarjan muista osista on vielä myöhemmin tulossa juttua... kunhan nyt kerkiän palata niiden pariin. Tällä hetkellä Final Fantasy XII: International Zodiac Job System on vienyt mennessään (eli siitäkin tarinaa myöhemmin).

Mutta sitten katsaus tosiaan niihin tilastoihin...

Ensimmäisenä omat suosikkipostaukseni:

Minä vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, VIHAAN
Mielipiteenne ovat vääriä

Kummatkin postaukset ovat alkuvuoden puolelta... tai no, toinen huhtikuulta, toinen kesäkuulta. Sen jälkeen tuli kyllä vielä postailtua paljon, mutta noista kahdesta silti tykkäsin itse eniten. Muut olivat kenties vähän tasapaksumpaa materiaalia tai eivät ainakaan omaan mieleen erityisemmin jääneet. Tosin tämän vuoden pitää vielä mainita yksi.

Ken tästä käy, voi viimeisen toivon heittää

Oikeastaan minua harmittaa se, etten tuon The Last Hopen läpipeluusta päässyt kirjoittelemaan tarpeeksi. Tuo postaus tiivistää aika paljon varsinkin niitä loppupuolen fiiliksiäni, mutta oikeastaan olisi ollut hauskaa dokumentoida koko prosessi.

Olisi kiva esitellä tilastoja viimeiseltä vuodelta ja verrata niitä edelliseen, mutta valitettavasti Blogger ei tarjoa sitä mahdollisuutta. Siispä käyn läpi tilastoja koko blogin olemassa olon ajalta. Sori, joudutte tyytymään niihin.

Klikatuimpia postauksia ovat olleet:

Hahmohaaste: Päivä 6
Oheispuuhat 3 - Äfäfäfäf eli Final Fantasyt ja fanifiktio
Final Fantasy -haaste: Extra

Eli käytännössä tämä tarkoittaa, että samat tekstit ovat pitäneet pintansa kuin edellisenäkin vuonna. Mokomat kestosuosikit ;) Kyseiset postauksethan ovat jo vuodelta 2011. Olisi tosiaan kiva, jos pääsisin katsomaan niitä viimeisten 12 kuukauden tilastoja, murhh.

Noh, ei jäädä murehtimaan asioita, joille ei juuri nyt voi mitään. Sen sijaan minulla on iloa kertoa, että kirjoittaessa blogiin on kertynyt 18 090 sivulatausta, joka on 10 784 sivunlatausta lisää viime vuoden saldoon. 


Tutkailin myös, mitkä sivustot näyttäisivät viittaavan blogiini. Luonnollisesti joukossa on Google... joskaan en tiedä, kuinka hyvin blogi sitä kautta nykyisin löytyy, kun menin nimen ja osoitteen vaihtamaan. Facebook ja Twitter ovat myös kärkipäässä, olenhan itse kumpaankin paikkaa spämmännyt postauksiani. Lisäksi toisesta blogistani on viittauksia tänne, mikä ei sekään ole yllättävää.

Mutta sitten se kiinnostava osuus (ainakin minua kiinnostava :P) eli millä hakusanoilla blogiini on löydetty. Edellisen vuoden kestosuosikki Oerba Yun Fang keikkuu edelleen ykkösenä eivätkä tilastot siltä osin ole muutenkaan muuttuneet. Pidin kuitenkin koko vuoden omaa "salaista listaani". Käytännössä kävin säännöllisesti katsomassa tuoreimmat hakusanat ja kirjasin niistä ylös mielestäni hauskimmat, erikoisimmat jne.

Tässä siis lista tiedoksi teillekin:

"vihainen piirretty tyyppi" - Okei...
"räsypokkaa" - Ei ole vaikea arvata, mikä postaus tällä on löydetty :D
"finncon naamiaiset" - Hei, ei ne mitkään naamiaiset ole! ;D
"komeat miehet fantasia" - Toivottavasti löysi etsimänsä...
"tuhmia piirroksia" - Hmm...
"noel and tidus" - En ehkä halua tietää, mitä tyyppi on etsinyt tai löytänyt
"halityynyt wikipedia" - Miten tällä on päädytty tänne? O_o;;
"ihku daa tarinoita" - xD
"räsypokka suudella" - Luulen, ettei blogini tarjonnut ihan sitä, mitä haettiin...
"fanifiktio k18" - Tätäkään ei ole blogissa tarjolla, mutta ehkä olen joskus aiheen maininnut...
"blogi fanityttö" - Etsiköhän kaveri kenties tätä blogia?

Tarkoitus on taas kerätä uusi lista tältäkin vuodelta. Nyt alkuvuodesta hakusanoja on tilastoissa vilissyt aika vähän, mutta ehkäpä sillä rintamalla vielä vilkastuu.

Mainittakoon vielä, että lukijoita on tällä hetkellä 27, mikä on minulle suuri määrä. Kiitos kaikille, jotka olette roikkuneet mukana :) Ehkä joskus ylitetään taas uusi kymmenlukukin. Postauksiakin on tullut ihan kivasti. Kun julkaisen tämän, niitä on yhteensä 217. Parille vuodelle se tekee jo ihan mukavan määrän juttuja.

Kiitos tosiaan näistä parista vuodesta kaikille, jotka ovat jaksaneet blogiani seurata. Postauksia on luvassa seuraavallekin 12 kuukaudelle eli pysykää mukana. Toiveitakin saa esittää niiden suhteen, saatan jopa tarttua niihin, jos vain suinkin osuvat alueelle, josta osaan kirjoitella.

Afeni kiittää ja menee etsimään synttärikakkua o/5 kommenttia

 1. Hahaha, repesin ihan totaalisesti noille hakusanoille, joilla blogisi on löydetty! x'D 'ihku daa tarinoita' XD
  Onnittelut juhlapäiväsi vuoksi!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut täältäkin suunnasta!

  VastaaPoista
 3. isot onnittelut täältäkin päin :) juuri 10 minuuttia sitten pelasin vähästä aikaa ekaa borderlandsia ja siitä puheenollen minun suosikkipostaus on se jossa borderlands 2 on tulossa teille postista ja olet nerokkaana joskin hulluna tiedemiehettärenä kehitellyt ovelan keksinnön jolla paketti säilyy ehjänä pudotuksesta ja kuvassa oleva ilmeesi on sellainen priceless :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista :)

   Heha, se kyseinen postaus taisi itse asiassa olla toisessa blogissani, mutta nyt kun sanoit, sen olisi kyllä hyvin voinut julkaista täälläkin :D

   Mikäli joku ihmettelee, mistä puhutaan, kyseinen kuva löytyy täältä: http://4.bp.blogspot.com/-5q_PuO8Kbn0/UFxEa-YxQVI/AAAAAAAABko/bYiunn3HHY8/s1600/Mikalle.jpg

   Poista