Fanitytön pienoinen pettymys

Tracon VII on onnellisesti takana ja jää varmaankin nyt sitten tämän vuoden viimeiseksi coniksi omalta osaltani. Yamacon kiinnostaa hitusen, mutta budjetti näyttää siltä, ettei tässä nyt reissata minnekään conittamaan tai muutakaan puuhaamaan syksyn aikana.

Otsikosta huolimatta con oli oikein hyvä. Tuli käytyä luennoilla ja nähtyä muutama ihminenkin (tosin harmillisen vähän silti näkyi tuttuja), ylipäätään seura oli miellyttävää. Ikävin puoli koko jutussa oli, että olin kuumeessa koko pahuksen conin, joten veto oli jokseenkin pois. En kuvannut oikeastaan yhtään mitään enkä cossannutkaan kunnolla.

Kipeä Yuffie. Kuvan otti: destine
Fanityttöilyn osalta con jäi myös vajaaksi. En nähnyt sellaisia FF-pukuja, joista minulla ei olisi jo kuvaa... paitsi Serah FFXIII-2:sta, mutta se vilahti ohi liian nopeasti enkä kipeänä jaksanut juosta perään. Siitä puvusta olisin voinut kuvan oikeasti haluta, on se sen verran näyttävä kuitenkin.

FF-pukuja kyllä vilahteli conissa, mutta ne olivat lähinnä seiskasta ja kolmestatoista. Ei näissä vikaa ole, mutta jotenkin minua ihastuttaa nähdä pukuja ei-niin-suosituista Finaleista. Tämä(kään) ei tainnut olla uutta tietoa.

Käytin conissa myös ennätysvähän rahaa. Mitään erityistä fanituotetta ei oikeastaan tullut vastaan. Löysin FF-keräilykortteja ja ostinkin niitä yhden paketin. Harmikseni tajusin vasta myöhemmin, että ne olivat kaikki FFXIII:sta. Edelleen... ei pelissä niin vikaa, mutta muutkin kiinnostaisivat. Näiden lisäksi ostin taidekujalta Sephiroth-magneetin. Jostain syystä avomies ei suorastaan riemastunut asiasta, mutta yksisiipinen enkeli on nyt silti meidän jääkaapin ovessamme.
Keräilykortit ovat ihan hienoja. Hyviä kuvia niihin on valittu... ei tosin sitten sattunut pakettiin yhtään, jossa olisi ollut vain Vanille. Tuo Serah'n ja Vanillen yhteiskuva on joka tapauksessa näistä suosikkini.  Nyt en vain tiedä, mihin nämäkin tunkisi (erittäin fiksu ostos siis). Minulla ei ole mitään korttikansiota, johon nämä voisi sujuvasti laittaa. Kenties ostan sellaisen muovitaskun ja laitan samaan paikkaan, missä säilytän muutakin epämääräistä FF-kamaa. Keräilyvietti on kyllä joskus aika hankala asia...

Magneetti on kiva siinä mielessä, että sille on selkeä paikka. Voisin ostaa muitakin FF-hahmoja, jos tulisi vastaan. Ysin hahmot olisivat kivoja, samoin mooglet ja chocobot. Saas nähdä, innostuuko kukaan hyvä taiteilija tällaisia koskaan väsäämään. Itsellä ei osaaminen riitä.

Tai siis osaisin minä laminoida kuvan ja liimata magneetin sen taakse, mutten osaa piirtää mitään tuollaista. Muutenhan aloittaisin nyt saman tien operaation nimeltä "Jääkaapin oven koristelu FF-hahmoilla" ja katsoisin, koska miehellä tulee oikeasti raja vastaan ;D

Tällaista FF-asiaa jäi Traconista käteen, ei siis tällä kertaa paljon mitään. Ehkä Desucon Frostbitessa sujuu sitten paremmin?

PS. Kysely on taas päättynyt ("Mitä näistä peleistä odotat eniten?") ja tuloksien perusteella Lightningin paluuta odottaa kaksi (2) blogin lukijaa, Versusta myös kaksi (2), Type-0:a yksi (1) ja FFXV:tä jopa neljä (4). Kiva huomata, etten ole ainoa viittätoista odotteleva ;)

Yritän jatkossa kehitellä kyselyitä enemmänkin. Klikkailkaa toki vastauksia.

//edit

Joku ehti asiaa jo kummastella, joten: aiemmat kyselyt ovat olleet blogin vasemmassa sivupalkissa ja myös uudet kyselyt ilmestyvät samaan paikkaan. Vastaaminen käy parilla hiiren klikkauksella.

5 kommenttia

 1. AAAAA Ihania nuo kortit!! ;O; minäki sunnuntaina ramppasin kyllä myyntipöydillä mutta mitään tollasta ei iskenyt kyllä silmään. No, ens kerralla uus yritys.

  Ja tiiätkö, nyt kun katson tota sun Yuffien kaapua, saatoin sittenkin nähä sut conissa.. Ehkä just myyntipöydillä, olit mun edessä jossain välissä!! :D PERKELE. Aivopieru iski enkä tunnistanut sua, olit selkä muhun päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne on kyllä hienoja, vaikken tosiaan tiedä, mihin ne nyt sais fiksusti laitettua. Sunnuntaina noita oli vielä pari pakettia jäljellä, mutta en muista, minkä firman pöydässä. Salin perukoilla joka tapauksessa.

   Ite en ainakaan bongannu toista samanlaista kaapua/viittaa, joten kyllä sä sit aika suurella todennäkösyydellä mut siellä näit x)

   Poista
 2. Joo, ja nyt kun näin Namin kuvia niin oon aika varma siitä.. AGH.

  Mä tossa mietiin eileen, että nyt kun (toivottavasti ainakin)huomenna saisin jotain selontekoa tuohon koulunkäyntiin, niin voisin ehkä kattoa jonku sopivan viikonlopun ja tulla sinne pyörähtämään? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, toki tänne saa tulla :)

   Täytyy vaan katsoa aika tarkkaan se viikonloppu. Meillä on nyt kaksi japanin kurssia ja toinen menee lauantaisin. Ei kuitenkaan joka viikonloppu ni mieluummin kattoo sitten sellasen ku ei oo tunteja.

   Poista
  2. Mahtavaa! ;> Jepulis, katsotaan sitä sitten, kun saan vähän selvyyttä asioihin!

   Poista