Pakkasenpuremia

Enpä sitten pääse vieläkään takaisin haasteen kimppuun, sillä täytyyhän sitä Desucon Frostbitesta nyt pari sanaa sanoa. Kyseinen con järjestettiin ensimmäistä kertaa, mutta sitä ei huomannut oikeastaan mistään. Hommahan pyöri Desuconeista tuttuun tapaan. Valittamista minulla ei ole.

Final Fantasy -cosseja yritin conissa bongailla, mutta ihan kaikkea en kuvannut. Lauantaina tuli jokunen kuva joka tapauksessa räpsäistyä. Sunnuntaina kuvailu puolestaan jäi vähemmälle, koska itsellä oli sellainen cossi päällä, ettei huvittanut tehdä mitään ylimääräistä. Jännä, miten paljon tuollaiset jutut voivat vaikuttaa. Sekin jaksaa hämmentää, miten epämukava jokin puku voi ollakaan, vaikkei välttämättä ensivilkauksella uskoisi. Kivahan sitä on katsella, mutta en voi varsinaisesti sanoa viihtyväni kyseisessä cossissa.

Joka tapauksessa tässä nyt lauantain FF-kuvasaldo teidän iloksenne. Jälleen kerran saapi huomauttaa, jos tietää, kuka/ketkä kuvissa esiintyvät ja nimensä kuvatekstiin haluaa.

Shiva Sisters - Final Fantasy XIII
Täytyy sanoa, että siinä on ainakin kunnianhimoiset cossit. Itse en olisi näitä pukuja edes lähtenyt yrittämään, mutta onneksi muilta löytyy rohkeutta, yritystä ja osaamista. Voin vain kuvitella, miten epämukavat nuo asut ovat.

Zidane ja Trance-Kuja - Final Fantasy IX / Dissidia
Okei, nyt pitää myöntää, etten ole varma, esiintykö Kujalla trancea Dissidiassa (veikkaisin, että esiintyy). Olen sen verran vähän sitä pelaillut. Zidane kuitenkin oli minusta selkeästi Dissidian versio eikä alkuperäinen. Jotenkin minua aina ilahduttaa nähdä cosseja vanhemmista Final Fantasyista (eli ennen kymppiä julkaistuista).

Kefka - Final Fantasy VI / Dissidia
Taas kerran... joudun myöntämään, etten ole varma, kumpi versio on kyseessä. En ole niin tarkkaan Kefkan asua kummassakaan analysoinut, että osaisin sanoa. Joka tapauksessa hieno cossi ja ilahduin tämänkin näkemisestä erittäin paljon.

Serah ja Snow - Final Fantasy XIII / Kuvassa: Cresta ja ^Valtiel^ 
Varsin hienot ja onnistuneet cossit. Itse olin aamulla seuraamassa Crestan Serah'ksi muuntautumista, mikä olikin varsin mielenkiintoinen operaatio. Välillä cossatessa saa tehdä kaikkia kivoja ratkaisuja pukujen kanssa. Hurraa huuto hakaneuloille ja kaksipuoleiselle teipille, jokaisen cossaajan kavereille ;D Ja sainpas muuten vihdoin tästä parista kuvan, se kun piti napata jo edellisessä Traconissa.

Noctis - Final Fantasy Versus XIII
 Tämäkin herra tuli bongattua myyntipöytäsalissa. Kuvaamisesta tuli tosin sanomista järkkäreiden taholta, joten jatkossa jätin siellä kuvailut väliin. Valitettavasti tästä syystä pari cossia jäikin kuvaamatta, kun en niitä toisaalla bongannut. Enivei, hieno puku tämäkin ^^

Yuffie - Final Fantasy VII: Dirge of Cerberus / © N
Jepjep, pitihän se oma kuvakin taas saada mukaan :P Tällä kertaa tuosta Yuffien kaavusta, jota en viitsinyt Traconiin raahata, koska siellä siihen olisi tukehtunut. Frostbiteen se oli omiaan, vaikkei riittänytkään lämmittämään täydellisesti. Cossista puuttuvat edelleen kengät, saa nähdä, jaksanko vielä jossain vaiheessa tehdä asialle jotain.

Kaiken kaikkiaan FF-cosseja ei ihan hirveän paljon näkynyt, mutta kivasti kuitenkin. Cloudeja näin taas useamman, mutta muuten puvut olivat oikeastaan yksittäisiä, mikä onkin minusta parempi. On vähän tylsää, jos sama asu kävelee tosi monta kertaa vastaan, vaikka toisaalta ei sille mitään voi, että jotkut hahmot nyt vain ovat suositumpia kuin toiset.


Löysin muuten conista Final Fantasy XII -keräilypinssejä ja -kortteja. Oli pakko ostaa kolme kipaletta, koska en ole aiemmin edes törmännyt mihinkään FFXII-fanisälään coneissa. Kaksitoista on kuitenkin yksi suosikeistani, joten ei tilaisuutta voinut jättää väliin.

Onnekseni jokaisesta laatikosta tuli erilainen pinssi ja kortti. Tuollainen sivussa näkyvä mandragora ilmestyi yhdestä, kahdesta muusta tulivat random-seeq ja Ashe. Toivoin luonnollisesti Frania ja Balthieria, mutta tällä kertaa ei käynyt tuuri. Ehkä ostan noita toistekin, jos vastaan saattuu tulemaan.

Muut ostokseni eivät tällä kertaa liittyneet Finaleihin, joten ei niistä sen enempää. Hieno con oli taas, seuraavaakin odottelen mielenkiinnolla ^^4 kommenttia

 1. Vinkkinä, niitä pinssejä saa eBaystä muutaman dollarin kappalehintaan, jos haluat pelata varman päälle Franin ja Balthierin suhteen. Katselin niitä itsekin tuossa joku aika sitten, mutta en sitten kuitenkaan viitsinyt tilata.

  VastaaPoista
 2. Pitääpä katsella, jos jossain vaiheessa viitsisi ostaa x) Kiitos tiedosta ^^

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia. :) Millaisia ne pinssien mukana tulleet kortit ovat?

  Kujan EX Mode on Dissidiassa trance, joten sekä Kuja että Zidane taitavat olla Dissidian versioita. Niin on mielestäni myös Kefka.

  VastaaPoista
 4. Korteissa on sama kuva kuin pinssissä ja paljon tekstiä japaniksi. Voin jossain vaiheessa kuvata ne, mutta kääntää en lupaa ;D

  Kiitos täydennyksestä. Itsellä on tuo Dissidian pelaaminen jäänyt niin vähiin, etten ole siitä oikein kartalla x)

  VastaaPoista