Hahmohaaste: Päivä 8

Päivä 8: OTP

No niin, päästiin tähän. Tämä kohta on mietityttänyt minua kovasti, olenhan pohdiskellut aihetta aiemminkin ja aina listannut useamman kuin yhden parituksen.

Kovimmat suosikkini taitavat olla:


Vincent x Yuffie
Balthier x Fran
Fang x Vanille

Toki tykkään monista muistakin parituksista, mutta nuo kolme muodostavat selkeän kärjen tällä hetkellä. Noilla parituksilla lukisin ficcejä erityisen mielelläni, tosin niitä ei suomeksi kirjoittele juuri muut kuin minä itse (muutamaa satunnaista poikkeusta lukuun ottamatta). Kuvia katselen noista pareista myös mieluusti, ja tarjonta onkin ihan kiva. Kuvien osalta ei ole sellaista kielimuuriongelmaa kuin ficcien. Tai no... pystyn kyllä helposti lukemaan ficcejä englanniksi ja olen paljon lukenutkin. Viime aikoina on vain laiskottanut sen verran, etten ole jaksanut vaivautua varsinkaan vieraalla kielellä.

No, joka tapauksessa... Onko noissa kolmessa parituksessa yhtä ylitse muiden? Sitä olen kysynyt monesti itseltäni.


Vincent ja Yuffie olivat minulle ensimmäinen tuollainen pari. Tosin samaan aikaan olin myös sitä mieltä, että Tifa ja Cloud ovat yksikkö. En fanittanut kyseisiä hahmoja yhtä kovaa kuin ninjaprinsessaa ja vampyyria, mutta joka tapauksessa minulla oli selkeä mielipide myös noista kahdesta. Nykyisin Tifan ja Cloudin yhdessä oleminen on minulle aika sama.

Yuffieta ja Vincentiä kyllä paritan edelleen erittäin ahkerasti. Heistä on työn alla ficci, jolle on pituutta ehtinyt kertyä 357 sivua. Siihen pitäisi vielä luku tai pari saada lisää naputeltua.
 

Fran ja Balthier tulivat vasta vuosia myöhemmin, mutta olivat minulle lähes välittömästi selkeä pariskunta, en voinut edes kuvitella muuta. Jumituin tähän ajatukseen niin tiukasti, etten ensimmäisellä kerralla huomannut viittauksia Balthier x Ashen suuntaan ollenkaan. Taidokasta.

Minun on myönnettävä, etten ole tätä paritus ihan hirveästi ajatellut viime kuukausina, ainakaan aktiivisesti. Toisaalta parin viimeisen viikon aikana ajatus Glabadosin kätkö -ficcisarjan jatkamisesta on kutkutellut kovasti. Ehkäpä vielä... ehkäpä vielä... Pitäisi vain saada taas itseä niskasta kiinni. Haluan kyllä edelleen kirjoittaa tämän pariskunnan tarinan loppuun asti... tai no, en täydelliseen loppuun, mutta koko sen tarina, joka minulla on kerrottavanani, ennen kuin he saavat lähteä Strahlilla sellaisiin seikkailuihin, joista minulla ei sitten tietoa olekaan.

Fang ja Vanille tulivat sitten tässä hiljattain. Heitä paritin jo kuvien perusteella tietämättä taustoja ollenkaan. Ensin näin Vanillen kuvan ja tykästyin hänen olemukseensa täysillä. Hän oli jotenkin niin sievä, söpö ja viaton. Hän vain kiehtoi minua erittäin paljon.

Fangin kuvan näin vasta myöhemmin. Monilta osin hän tuntui heti Vanillen vastakappaleelta. Kaunis, voimakas ja jämäkkä. Ainakin nuo sanat yhdistin häneen. Sieluni silmin aloin nähdä hänet Vanillen rinnalla. Kiinnostavia mieshahmoja ei oikein ollut tyrkyllä, mutta kun näin Fangin, se ei harmittanut minua enää ollenkaan. Eipä niitä miehiä aina edes tarvita, jotkut jutut itse asiassa toimivan paljon paremmin, kun unohdetaan miehet.

Näiden ajatusten myötä olikin hupaa huomata, että peliin oli upotettu pieniä vihjeitä, jotka viittasivat siihen, että Fang ja Vanille voisivat oikeastikin olla pariskunta...
Tämän pitkällisen pohjustuksen jälkeen voisin mennä asiaankin. Käytin nimittäin hiljattain aikaani siihen, että pohdiskelin näitä (vakavia) paritusasioita. En saanut yöllä unta enkä halunnut miettiä työjuttuja, joten tässä oli oivallinen vaihtoehto. Hämmästytin itseni ja totesin, että kyllä minulla sittenkin on yksi OTP.

Vastaus löytyi itse asiassa erään aiemman blogipostauksen myötä. Olin tavallaan kirjoittanut vastauksen tähänkin asiaan jo yhden toisen postauksen lomaan. Tarkoitan tällä postausta, jossa mietin, ketä FF-hahmoa deittailisin koska tahansa.

Pohdinnoissani oli pari hahmoa, joita olisin kyllä mieluusti deittaillut, mutten voinut kuitenkaan. Syynä oli heidän keskinäinen suhteensa, jota en halunnut mennä rikkomaan. Siksipä sanonkin, että minun OTP:ni todellakin on:

Balthier x Fran


Ei kommentteja