Hahmohaaste: Päivä 10

Päivä 10: Suosikkiuniformuni/-vaatetus

Yritin kovasti pähkäillä tätä suihkussa käydessäni. Muistan, että jotain samantapaista kysyttiin myös edellisessä haasteessa, johon vastasin kesällä. Silloin en tainnut osata nimetä parasta vaatetusta Final Fantasyissa... enkä osaa kyllä nytkään.

Paras uniformu on kenties hieman helpompi, koska se rajaa vaihtoehtoja huomattavasti. Kyllä Finaleissa on uniformujakin nähty, mutta jos ei tarvitse huomioida kaikkien hahmojen (kaikkia) asuja, on tilanne joka tapauksessa vähemmän tuskainen. Siispä yritän miettiä tällä kertaa asiaa tästä vinkkelistä.

Näitäkin varmaan on useampia, mutta ensimmäisenä minulle tulevat uniformuista mieleen:

- SOLDIER-asut (FFVII)
- Turk-uniformut (FFVII)

- SeeD-uniformut (FFVIII)
- PSICOM-uniformut (FFXIII)
- Type-0:n koulupuvut (FF Type-0)

En ole koskaan käynyt kuumana uniformuihin. Jotkut naisethan tykkäävät esimerkiksi kovinkin paljon poliiseista ja palomiehistä, itse en tätä viehätystä ole milloinkaan tuntenut. SOLDIER-asut ovat ainakin mielestäni kovin tylsiä (okei, Sephirothin ja Genesiksen versiot ovat kyllä H-O-T-T-O) eivätkä Turkienkaan puvut minuun erityisemmin iske PSICOMeista nyt puhumattakaan xD

Sen sijaan SeeD-uniformut ja Type-0:ssa näkyvät puvut ovat tehneet ihan kivan vaikutuksen. Enemmänkin tyttöjen puvut, ne poikien eivät herätä mitään erityisempiä ajatuksia. Koulupuvut ovat kivoja ja kummistakin tulevat koulupuvut mieleen, tavallaanhan ne ovatkin juuri niitä. En kuitenkaan osaa päättää, kummat ovat parempia, joten vastaan molemmat.Selphie (FFVIII) & Queen (FF Type-0)

Ei kommentteja