Hahmohaaste: Päivä 12

Päivä 12: Suosikkieläinhahmoni

Mietin tässä, lasketaanko mooglet ja Cait Sith eläinhahmoiksi. Tosin ysissä taidettiin sanoa, että mooglet ovat keijuja, joten niitä ei luultavasti lasketa. Tai siis minusta keijut eivät ainakaan ole luokiteltavissa eläimiksi.

Cait Sith taas on kyllä kissa, mutta myös robotti. Ei sekään taida varsinaisesti olla eläin, joten ehkä joudun jättämään myös sen pois laskuista.


Varsinaisista eläinhahmoista suosikkini taitaa olla Choco (Final Fantasy IX). Jotenkin tuo kyseinen chocobo herätti sympatiani välittömästi. Raukkaparka oli joutunut julman kohtelun uhriksi, mutta onneksi päässyt pakoon ja siirtynyt Menen hoiviin. Ysissä on myös yksi parhaista alipeleistä ikinä (Chocobo's hot & cold), mikä vain lisäsi kiintymystäni kyseistä lintua kohtaan. Chocon kanssa tuli puuhattua todella paljon yhdessä.

Choco on myös erittäin söpö. Ei sillä, muutkin chocobot ovat, mutta siinä on silti jotain aivan erityisen hellyyttävää. Siihen myös liittyy isohko sivutehtävä, joten Chocolla on ehkä keskimäärin enemmän persoonallisuutta kuin chocoboilla yleensä Finaleissa. Olisi mukavaa nähdä jossain tulevassakin osassa vähän isommassa roolissa oleva chocobo.

Jeps, ei minulla ole nyt tästä aiheesta tämän enempää sanottavaa. Palaanpa siis astialle, kun olen saanut pohdittua vastaukseni seuraavaan kysymykseen.

Ei kommentteja