Hahmohaaste: Päivä 7

Päivä 7: Suosikkiääneni

Tämän haasteen kirjoittaminen on nyt vähän venähtänyt. Yksi syy on siinä, että näihin on osittain aika penteleen vaikea vastata... toinen syy on elämä. Hui, minulla on sellainenkin. Ei ollut vielä muutama kuukausi sitten, mutta joskus tällaista kummaakin voi sattua.

Jospa sitten asiaan. Suosikkiääneksi minulla on jokunen potentiaalinen vaihtoehto, jotka voin tässä nyt listata. Järjestys on täysin satunnainen, se ei kerro mitään äänten paremmuudesta.

Sephiroth (japani) - Final Fantasy VII: Crisis Core / Final Fantasy VII: Advent Children
Seymour (englanti) - Final Fantasy X
Balthier (englanti) - Final Fantasy XII / Final Fantasy Tactics
Genesis (japani) - Final Fantasy VII: Crisis Core / Final Fantasy VII: Dirge of Cerberus
Fran (englanti) - Final Fantasy XII
Fang (englanti) - Final Fantasy XIII

Muutama noitakin on kertynyt, mutta ei onneksi sentään yhtä pitkää listaa kuin potentiaalisia deittikumppaneita. Näistä nyt pitäisi saada valittua yksi ylitse muiden.
Jos edellisen aiheen parissa minulla meni turkasen pitkään ja valinta oli vaikeaa, nyt ei voi sanoa samaa. Vaikka pidän todella paljon kaikista edellä mainituista, vain yhtä jaksan todistetusti kuunnella tarvittaessa jopa yöt läpeensä. Gideon Emery tekee aivan lyömätöntä työtä Balthierin ääninäyttelijänä, jopa niin lyömätöntä, että minun oli pakko hankkia kolme hänen lukemaansa äänikirjaa vain saadakseni kuunnella hieman lisää.

Jostain kumman syystä päähenkilö on minulle Balthierin näköinen...
Tuossa vielä video, jolla kyseistä ääntä voi ihastella. Koska kyseessä on pätkä Final Fantasy XII:sta, mukana on luonnollisesti myös muita hahmoja ja spoilaantumisvaarakin on olemassa. Tosin se vaara lienee tätä blogia lukiessa aina ilmassa.


2 kommenttia

  1. Ne äänikirjat olivat kieltämättä hieno löytö. Neljännen osan ja ennen kaikkea Emeryn lukeman äänikirjaversion ilmestymistä odotellessa :)

    VastaaPoista
  2. Joo, ne oli erittäin hyvä löytö. Välillä tulee hienoja älynväläyksiä.

    VastaaPoista