Joululahjaideoita pelaajalle

Mistä sopiva joululaja lähipiirin pelaajalle? Etkö halua ostaa pelkästään pelejä vaan jotain muuta? Tässä postauksessa listaan muutaman idean, joista voi löytyä pelaajalle mukava yllätys pukinkonttiin.On taas se aika vuodesta, kun pitäisi keksiä, mitä käärii läheisille paketeihin. Jos et vietä lahjatonta joulua (joka on sekin erinomainen vaihtoehto!), voi pieni stressi jo hiipiä. Joskus lahjoja on vaikea keksiä vaikka kuinka tuntisi läheistensä maun.

Varmin tapa osua oikeaan on tietenkin kysyä, mitä toinen haluaa. Joskus on silti mukavaa yllättää. Tässä postauksessa heitän ilmoille muutaman idean, mikä lähipiirin pelaajaa voisi ilahduttaa.


Tietokirjoja, jotka sykähdyttävät


Kirja on hyvin perinteinen joululahja Suomessa.  Usein tutuille hankitaan esimerkiksi vuoden Finlandia-voittaja, mikä ei tietenkään ole huono juttu. Pelaajan makuun saattaa silti istua vähän toisenlainen kirjallisuus, ja innostavia peliaiheisia tietokirjoja julkaisee esimerkiksi ranskalainen Third Éditions. Kirjoja saa myös englanniksi, jos ranska ei pelaajalta taivu.

Olen itse lukenut kustantajan julkaisemia kirjoja ja tykännyt niistä paljon. Voin siis lämmöllä suositella. Kannattaa kuitenkin ennen ostamista selvittää, mihin peliin liittyvä kirja voisi kiinnostaa sitä omaa pelaajaa.


Lautapelejä, joihin pelaajan on hauska tarttua


Vaikka lähipiirin pelaaja pelaisi digitaalisia pelejä, saattaa hän innostua myös lautapeleistä. Perinteikäs Afrikan tähti tai Alias ei silti välttämättä ole se varmin valinta vaan kannattaa rohkeasti kurkistella vähän haastavampia pelejä.

Nykyisin on tarjolla myös suosittuihin digitaalisiin peleihin pohjautuvia lauta- ja korttipelejä. Jos pelaajan suosikkipelisarja on tiedossa, kannattaa siis vilkaista, löytyisikö siihen liittyvää lautapeliversiota. Esimerkiksi suosittuihin Dark Souls- ja Tomb Raider -peleihin löytyy myös lautapelivaihtoehtoja.Edellä mainituilta kaupoilta löytyy muuten myös kivijalkamyymälät. Lautapelit löydät Helsingin kauppakeskus Kampista sekä Tampereen Kauppakeskus Ratinasta ja Fantasiapelit Helsingistä, Joensuusta, Jyväskylästä sekä Kuopiosta. Jos et siis luota postin kulkemiseen, kannattaa käydä kurkistamassa valikoima kivijalkamyymälästä.

Switch Ring Fit - tarjoa pelaajalle kuntoiluseikkailu


Mikäli taloudesta löytyy jo Nintendo Switch -konsoli, tämän joulun hittituotteeksi voi hyvin nousta sille ilmestynyt Ring Fit Adventure. Paketti sisältään roolipelihenkisen pelin, kuntoilurenkaan ja jalkaan kiinnitettävän ohjaimen pidikkeen. Peliä ohjataan renkaan avulla tekemällä perinteisiä kuntoiluliikkeitä. Kuntoilusta tulee kuitenkin hauskaa, koska se on kytketty perinteisiin pelillisiin elementteihin.

Ring Fitin voit hankkia useammasta paikasta, mutta se on saatavilla ainakin seuraavista:Gigantti löytyy monelta paikkakunnalta ja Verkkokauppakin useammalta, joten tämäkään lahja ei varmasti jää kiinni postituksesta. 


Tarvitsetko lisää ideoita?


Jos edelliset vinkit eivät tuntuneet toimivilta, voit kurkistaa myös aiempien vuosien joululahjavinkkejäni. Kenties siellä on jotain, mikä sopisi juuri sinun lempipelaajallesi joululahjaksi.

2018: Mitä pelaajalle joululahjaksi?

2017: 5 vihjettä aikuisen pelaajan joululahjaan

2016: Mitä pelaajalle pukinkonttiin?


Seuraa myös somessa!

https://www.instagram.com/afigaming_/ https://twitter.com/Afeni84


https://www.pelit.fi/

Ei kommentteja