Jos luolastoon haluat mennä nyt...

Takana pari luolastoa, jotka olivat taas vähemmän kivoja. Eivät mitenkään ahdistavia, lähinnä vain pistivät ärsyttämään. Ensimmäinen siis siksi, että piti muistaa joka kerroksessa taikoa float, ettei ottanut osumaa lattiasta ja toinen monsterioviensa takia. Eivät ne olleet mahdottomia, mutta... no, toistan itseäni... ärsyttäviä.

Olen kuitenkin tyytyväinen, että tuli hoidettua nuo pari paikkaa pois alta. Olin hiukan hermostunut Asuran ja Leviathanin kanssa taistelemisesta, mutta molemmat hoituivat ihan hyvin. Asura tykkäsi laittaa porukkaa välillä kumoon ja taistelu venähti melkein puoleen tuntiin, mutta voitin joka tapauksessa. Kyllähän naikkonen aika kätevästi paranteli itse minun hahmojani reflectin heittämisen jälkeen :)

Muistelin lukeneeni jostain, että Leviathan olisi kovempi pala, mutta en kyllä havainnut tätä käytännössä. Ensinäkään Leviathanin iskut eivät olleet yhtä voimakkaita kuin Asuran ja toiseksi taistelu kesti huomattavasti vähemmän aikaa. Se oli varsin kivuton ottelu edelliseen verrattuna.

Toisessa luolastossa vastaan tuli Demon Wall, joka ei sekään ollut niin kova kuin olisi voinut kuvitella. Tuli taas mieleen kaksitoista, jossa on myös noita seiniä kaksin kappalein. Tosin lienee kyseiset seinät ovat viittaus neloseen eikä toisinpäin ;)

Luolan jälkeen Kain teki jo odotetun takinkääntötempun. Ei, en ollut lukenut siitä mistään, mutta olin jo tovin pohdiskellut, meinaako herra ihan tosiaan jäädä minun puolelleni vai puukottaako selkään tilaisuuden tullen. Oikeastaan tuo Dark Crystalin saaminen oli suorastaan looginen kohta tälle tempaukselle. Okei, Golbezilla on ilmeistä valtaa Kainiin, mutta miksi juuri lohikäärmeritariin... Kainilla lienee taipumusta pimeyden puolelle tai jotain.

Uskoisin, että herra palaa vielä Cecilin ja (erityisesti) Rosan rinnalle. Kain on kyllä sinällään jännä hahmo, en tykkää näistä hänen tempauksistaan, mutta silti tykkään miehestä itsestään jollain tasolla. Tosin Edge vie joka tapauksessa voiton, se ninja on purrr.

No juu, fanityttöilyt sikseen. Käväisin vielä kääpiöiden luona ja lensin sitten takaisin yläpuoliseen maailmaan. Kenties kohta pääsen vierailemaan kuussa?

Ei kommentteja