Grindausta

Hah, suunnitelmieni vastaisesti päätin eilen mennä pelissä eteenpäin kehittämättä hahmoja. No, sain hyvin äkkiä nenilleni, kun Cal- ja Brena-nuket tulivat vastaan. Enhän minä niille mokomille pirulaisille pärjännyt. Onnistuin kyllä pitkittämään taistelua niin kauan, kun MP:tä ja Ethereitä löytyi, mutta aika äkkiä tiedostin, ettei voittoa ollut tulossa.

Tänään sitten päätin palata alkuperäiseen suunnitelmaan ja siirtyä suosiolla grindaamaan. Reilun tunnin käytin siihen aikaa, sitten PSP:stä loppui akku. Sain kuitenkin kerrytettyä Cecilille viisi leveliä lisää, luulisin sen riittävän nukkejen lahtaamiseen... parempi ainakin olisi.

Joku niissä nukeissa ahdistaa suunnattoman paljon, mutta täytyy silti mennä taisteluun lähiaikoina. En halua jättää sitä roikkumaan. Sitten niiden jälkeen Golbez... tosin sitten saan myös Rydian takaisin, jos oikein muistan. Ihanainen Rydia <3

Odotan tosiaan kovasti Rydian palaamista joukkoon, samoin Edgeen tutustumista. Tällä hetkellä nuo kaksi hahmoa kiinnostavat eniten. Kiinnostavien listalla tosin ovat myös Porom, Kain ja Edward. Loput ovat lähinnä neutraalilla maaperällä, joskin Cecil ja Rosa kallistuvat hieman jo tylsien puolelle.

Mitään hyvää ficci-ideaa ei toistaiseksi ole tullut, mutta ehkä sellainen vielä ilmestyy. Joka tapauksessa haluaisin nelosesta ainakin yhden one-shotin kirjoittaa jo senkin takia, että siitä on kirjoitettu melkoisen vähän. Ja onhan siinä liuta kiinnostavia hahmoja, jotka ansaitsevat päästä ficceihin seikkailemaan. Ehkä kuitenkin odotan, että saan pelin pelattua sekä mahdollisesti myös jatko-osan. Sitten voin ryhtyä pohdiskelemaan, mitä niistä raapustelisi.

Tämmöinen vähän turha höpinämerkintä, mutta tulipahan nyt ainakin kerrottua, missä mennään tällä hetkellä.

Ei kommentteja