Eblanin prinssiTänään ehdin taas palata pelin pariin ja saavuin jo kauan odottamaani kohtaan. Vihdoin viimein sain Edgen osaksi tiimiäni. Herran ulkonäköhän on oikein miellyttävä, ainakin niiltä osin, mitä on nähtävissä. En tiedä, riisuuko hän huivia kasvojensa edestä missään vaiheessa, mutta se olisi kieltämättä kiva yllätys.

Ihan hirveän kauan en jaksanut pelata, koska Babilin torniin palaaminen nosti taas stressitasoni melkoisen korkealle (olisin oikeastaan voinut kirjoittaa edelliseen merkintään myös siitä), mutta hetken ehdin tosiaan kyseisen prinssin seurassa viettää. Ja kyllä, ensivaikutelman perusteella sanoisin pitäväni hänestä.

Edge vaikuttaa hitusen omahyväiseltä flirttailijalta, joten saan edelleen niitä Balthier-viboja hänestä. Tosin pelissä on paljon vähemmän puhetta kuin sarjan myöhemmissä osissa, mutta kyllä näiden repliikkien varassa kuitenkin jonkinlaisen tulkinnan pystyy tekemään. Lisäksi minulla on jonkinlainen fiksaatio ninjojakin kohtaan, ei yhtä paha kuin merirosvoja (tai ilmapiraatteja), mutta aika voimakas joka tapauksessa. Toisekseen Edgen hiukset ovat todella kivat, sellaiset, joita tekisi mieli pörröttää. Tiedä sitten, miten herra moiseen suhtautuisi...

Jostain syystä minulla on tapana tykästyä myös hahmoihin, joilla on jonkinlaisia ongelmia lapsi-vanhempisuhteessaan (esim. Sephiroth, Balthier ja kai Kujankin tavallaan voi tähän laskea). Edgen ongelmat eivät ehkä suoraan johdu hänen vanhemmistaan, mutta pelin tapahtumien perusteella sanoisin silti, että hänellä on aika paha äiti- ja isäongelma. Onneksi se sai ratkaisunsa kuitenkin. Tietysti ratkaisu kuoleman kautta ei ehkä ole se toivotuin.

Jeps, lyhyesti sanottuna, minulla on nyt sellainen kutina, että Eblanin ninjaprinssi voi hyvinkin varastaa oman siivunsa sydämestäni. Onneksi se iso ja sinne mahtuu monta FF-hahmoa.

Ei kommentteja