Miltä vuosi 2018 näyttää Level up!:ssa?

Sitä ollaan jo tukevasti pelivuoden 2018 puolella. Aika uskomatonta! Tästä lähtee taas uusi pelien ja blogipostauksien täyttämä vuosi, jota kieltämättä odotan innolla. Peleistä ei vain voi puhua liikaa, joten aion jatkaa sitä tänäkin vuonna.Vuosi on taas vaihtunut ja on aika katsoa eteenpäin. Viime vuonna ryhdyin postaamaan blogiin säännöllisemmin kuin aiemmin: keskiviikkoisin ja sunnuntaisin, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Tänä vuonna on tarkoitus pitää tästä tahdista kiinni ainakin niin kauan kuin elämäntilanne antaa myöten.

Kevennyksiä vuodelle 2018


Minulla on kuitenkin taipumus kerätä itselleni enemmän hommia kuin jaksan tehdä, joten jostain päästä pitää keventääkin. Kyse on osittain pienistä sivutehtävistä, mutta niilläkin voi kuormittaa itseään, jos niitä kerää kerralla liikaa.

Osittain tästä syystä päätin poistaa blogin Facebook-sivun. Sitä kautta ei blogiin ohjautunut ketään, vaikka tykkäyksiä päivityksiin jonkin verran tulikin. Käytännössä FB-sivu ei kuitenkaan lopulta tarjonnut lisäarvoa sen enempää minulle kuin lukijoillekaan, joten päätin, että sen ylläpitäminen vain kuormittaa minua turhaan. Level up!:lla on kuitenkin edelleen Instagram-tili ja minulla Twitter-tili, joissa postailen peliaiheisia juttua (Twitterissä on muutakin).

Poistin myös kotisivuni, joita noin vuoden verran kokeilin pyörittää ja sinne blogipostausten linkkejä lykkiä. Turhaa touhua, joka ei hyödyttänyt ketään. En siis aio uhrata siihen enää enempää energiaa.

Vuoden 2016 lopulla kokeilin vieraskynäpostausten ottamista blogiin. Kommenttia tästä ei keneltäkään tullut, mutta itse tykkäsin kovasti jo ihan senkin takia, että vieraskynien kautta sain blogiin sellaista sisältöä, jota en itse tällä hetkellä pysty tuottamaan (ei ole aikaa, jaksamista eikä välttämättä edes halua ihan kaikkea pelailla).

Tästä syystä Level up!:ssa nähdään myös tänä vuonna vieraskynäpostauksia. Tarkkaa määrää en osaa sanoa, mutta silloin tällöin niitä tulee olemaan. Myös vieraskynäilyt keskittyvät japanilaisiin roolipeleihin, mutta tarkempaa sisältöä en vielä paljasta. Asian järjestelytkin ovat vielä osittain kesken.

Koska kaikki nämä muutokset keventävät omaa taakkaani pikkuisen, toivonkin voivani tuottaa entistä parempaa sisältöä. Vuoden 2018 tavoitteena on kehittyä kirjoittajana ja bloggaajana, mutta myös nauttia loistavista peleistä täysin siemauksin.

Näiden juttujen lisäksi tuolla osoitekentän puolella on tapahtunut pieni muutos, jonka tarkkasilmäisimmät ovatkin jo saattaneet huomata. Blogi löytyy nykyisin siis osoitteesta: www.levelupblogi.fi, mutta myös vanha osoite ohjautuu uuteen. Suosittelen luonnollisesti joka tapauksessa tallentamaan tuon uuden osoitteen. Tämä kevennys onkin ehkä enemmän lukijoille kuin minulle itselleni, onhan tuo uusi osoite paljon helpompi muistaa kuin vanha.

Odotuksia vuodelle 2018


Viime vuosi oli minulle niin loistava pelivuosi, että tämän vuoden on vaikea pistää paremmaksi. Tällä hetkellä odotuslistalla ovat Secret of Mana Remake ja Octopath Traveller, ensimmäinen ehkä enemmän kuin jälkimmäinen. Uskon kuitenkin, että pelivuosi tarjoaa muutakin kivaa pelattavaa.

Ennen noita kahta peliä minulla on kuitenkin muuta edessäni. Viime vuodelta pelattavaksi jäivät vielä Star Ocean: The Last Hope HD Remaster ja Xenoblade Chronicles 2. Kumpikin tulee nielaisemaan aimo kasan tunteja, joten ainakaan alkuvuodesta ei pelattavasta ole pulaa. Ja noita kahta ennen pitäisi saada Final Fantasy IX loppuun.

Mikäli sinulla on toiveita sen suhteen, millaisia postauksia haluaisit noista peleistä, nyt on se paikka, jossa niitä voi esittää. Luonnollisesti myös vuoden muille postauksille saa toiveita laitella kommenttilootaan.

Omissa haaveissa on tehdä videopostauksia aina silloin tällöin. Kännykkälaatuiset videot eivät tietenkään ole mitään superia, mutta tällä hetkellä budjetti ei anna myöten kunnollisen videokameran hankkimista, joten näillä mennään. Joka tapauksessa videopostauksilla on ihan hauska välillä itseään piinata eli jos keksin sopivia aiheita, saatan sellaisia tosiaan tehdä. Näihin saa toki toiveita esittää.

Yleinen tavoitteeni vuodella 2018 on, että pystyn tuottamaan blogiin mielenkiintoista ja lukijoita innostavaa sisältöä. Haluan kehittyä kirjoittajana ja bloggaajana entistä paremmaksi, joten ahkeraa vuottahan se taas tarkoittaa. Tätä matkaa on kuitenkin ihana tehdä juuri sinun kanssasi. Ilman lukijoita blogilla ei olisi merkitystä, joten juuri sinä olet tärkeä.

Kiitos siis menneistä vuosista ja siitä, että jatkat kanssani tänäkin vuonna.

Rattoisaa pelivuotta 2018!

Seuraa myös somessa!

https://www.instagram.com/levelupblogi/ https://twitter.com/Afeni84


https://www.pelit.fi/

Ei kommentteja