Videopelimeme: päivä 14 - Nykyinen peliaiheinen taustakuvasi

Tällä kertaa esittelyvuorossa ovat peliaiheiset taustakuvat tai no... otsikon perusteella niitä pitäisi esitellä yksi kappale. Minulla on kuitenkin käytössä kuvasarja, jossa taustakuva vaihtuu 10 minuutin välein, joten ajattelin esitellä siitä viisi seuraavaa, jotka sattuvat tulemaan. Tässä olkaa hyvät!



Päivä 14: Nykyinen peliaiheinen taustakuvasi


Taustakuvakansiossani on tällä hetkellä kuvia Tomb Raiderista, Final Fantasy XIV:stä ja Star Ocean 5:stä. Ehkä sinne pitäisi jossain vaiheessa lisätä kuvia muistakin peleistä...

Tomb Raider

Tämä otos on Tomb Raiderin rebootista, jota en itse kyennyt pelaamaan (säikyin liikaa), mutta johon kuitenkin tykästyin syvästi. Uusi versio Larasta on yhtä kiehtova kuin edellinenkin, vaikka hän on hyvin erilainen verrattuna vanhaan Laraan.


Tässä puolestaan on miehen Final Fantasy XIV -hahmo ratsastamalla chocobollaan. Kuva on siltä ajalta, kun olimme vasta hiljattain alkaneet pelata kyseistä peliä. Voi niitä kultaisia muistoja!


Tämä kuva on vähän tuoreempi eli peräisin Star Ocean: Integrity and Faithlessness -pelistä. Ihana ja suloinen Miki siinä kurkistelee Fideliä ovenraosta. Oih!


Toinen kuva samaisesta pelistä ihan pelin alkupuolelta. Auringonlasku oli niin mahtava, että se oli pakko saada kuvattua.


Ja loppuun sitten vielä lisää Lara Croftia. Hieno kiipeilykuva on tullut vangittua ja sitä kelpaa kyllä katsella. En malta odottaa, että mies innostuu pelaamaan kyseisen pelin jatko-osan ja pääsen taas sohvalle sitä tuijottelemaan.

Kaikki kuvat olivat nyt screenshoteja näytöstäni ihan siitä syystä, etten jaksanut ryhtyä erikseen vielä etsimään kuvia kansiosta sen jälkeen, kun ne taustalle omalla vuorollaan putkahtivat. Eiköhän noista kuitenkin näe, millaisia ovat. Minulla kun ei ole tapana haudata koko työpöytää pikakuvakkeiden alle... oikeastaan noita kuvakkeita on nytkin liikaa, pitäisi hieman karsia.

Tulossa seuraavaksi: Peli, jossa parhaat välianimaatiot


http://www.pelit.fi/

Ei kommentteja