Uusia hahmoja ja villejä viittauksia

Hieman yllättäen vapaa-aika on edelleen pyörinyt Tales of Symphonyn ympärillä. Paljon muuta ei ole tullut tehtyä kuin ohjainta pidelty kädessä silloin, kun aikaa suinkin on.


Pääsin tosiaan Tethe'allaan ja perjantaina tuli jo hetki siellä seikkailtua, lauantaina jatkoin seikkailuja, kun erinäisiltä kotihommilta kerkesin. Peli esittelikin melkein saman tien kaksi uutta hahmoa: Zelosin ja Presean.

Jälkimmäinen näistä kahdesta on mielenkiintoinen pikkutyttö, joka osaa konemaisuudestaan huolimatta keräämään sympatiat puolelleen. Tuttuun eeppiseen tyyliin ei hänenkään taustansa ole kovin onnellinen, häntä kun on käytetty koekaniinina uuden teknologian käyttöön otossa. Veikkaan, että tytön lakoninen käyttäyminen johtuu juurikin tästä ja odotan mielenkiinnolla, muuttuuko hänen persoonansa ja käytöksensä avoimempaan ja puheliaampaan suuntaan myöhemmin, kun hänen tilaansa saadaan parannettua.


Zelos on sitten vähän toista luokkaa. Tiedän, että osasta tällainen hahmo on hauska tai jopa huvittava, minulta hän on saanut osakseen lähinnä ärtynyttä huokailua. Näen kyllä, että itserakkaus ja naisten pyörittäminen on pelkkää pintaa, mutta jätkän jutut ovat niin tahmeita, että ne saavat olon tuntumaan suorastaan ällöttävältä. Ei kiitos tuollaisille.

Sääli sinänsä, että Zelos on törkeän hyvännäköinen ja pitkät punaiset hiukset ovat todella hot. Hän on taas niitä tyyppejä, joita kyllä katselee, mutta jotka voisivat pysytellä hiljaa. Taistelussakin hän paikkaa hyvin Kratosin jättämää aukkoa, joten en ole jättänyt häntä ärtymyksestäni huolimatta vaihtopenkille odottelemaan.

Minulla on Zelosista tällä hetkellä todella ristiriitaiset fiilikset. Haluaisin pitää hänestä, mutta hänen äänensä ja puhetyylinsä (siitä käytöksestä ja jutuista puhumattakaan) saavat otsasuonen pullistumaan pahemman kerran. Ei kai auta kuin toivoa, että hän pikku hiljaa alkaa fiksuuntua ja muuttuu siedettävämmäksi.

Kratoskin teki hetkellisen comebackin. En voi mitään sille, että viehätyn kyseisestä miehestä, vaikken hänen tekojaan pysty hyväksymään. Edelleen pidän peukkuja sen puolesta, että hän osoittautuisi lopulta hyvikseksi, mutta pieni pelko on olemassa päinvastaisen puolesta. Odottelen siis, mitä tuleman pitää.

Ihan silkasta mielenkiinnosta kävin myös tutkimassa parituksia FanFiction.Netin puolelta. En käynyt koko hahmokatrasta läpi vaan lähinnä olin kiinnostunut Sheenalle kirjoitetuista romansseista... ja niistäkin aika rajoitetusti. Sheenaa on näköjään jonkin verran paritettu Zelosille, mikä ei istu minun päähäni tässä kohtaa. Ehkä herra tosiaan muuttuu reilusti matkan varrella? Ymmärrän kyllä toisaalta, mistä idea on saatu, mutta kun... yyh.

Itse taas olisin mieluummin työntämässä Sheenaa Kratosin syliin, mutta saapi nähdä... Jos Kratos lopulta paljastuu überpahikseksi, voi olla, että hylkään viimeisenkin ajatuksen tällaisesta.

Eipä sillä, että tuo olisi erityisen tärkeää, mutta sisäinen ficcari aina ajoittain innostuu näitä pohdiskelemaan. Odotan oikeastaan mielenkiinnolla sitäkin, mihin suuntaan nämä paritusfiilikset kääntyvät, kun peli on pelattu läpi.

Hupia tuli saatua pelistä löytyneistä viittauksista. Titanic-jutun bongasin aiemmin, nyt osui kohdalle Final Fantasy VII:aa, Shakespearea ja Isä meidän -rukousta.
Peliputken päätteeksi livahdin vielä takaisin Meltokioon viemäreiden kautta, mikä olikin taas hetkeen rasittavin pätkä. Viemäri-puzzle ei oikein napostellut ja kohdalle sattui vielä mimic, jota vastaan taisteleminen oli kaikkea muuta kuin hauskaa.

Tuo viemärissä rämpiminen on kuitenkin nyt onneksi ohitse ja seuraavalla kerralla pääsen taas pörräämään Meltokiossa.

Ei kommentteja