Maailman pelastusta kurpitsapellolla

Eilen mies oli töissä, joten emme voineet pelailla yhdessä. Niinpä sitten melkein viikon jälkeen pääsin edistämään yksinpeliäni.


Ariana oli hahmona jäänyt jälkeen kahdesta muusta, mutta toisaalta hän oli viikon verran jumitellut Sanctuaryssa, joten EXP-bonus oli varsin hyvällä tasolla. Itse asiassa se ei kulunut pois koko pelikerran aikana vaan sain nauttia siitä kaikissa taisteluissa. Se olikin ihan hyvä, sillä se nopeutti hieman hahmon kehittämistä. Illan aikana hujahdin leveliltä 8 levelille 13.

Mitä sitten puuhasin? Kävin lahtaamassa erinäisiä möllejä pyydetyn määrän, virittelin ansoja ja tapoin ötököitä. Tämän lisäksi tosin kyykin kurpitsapellolla, harjasin takkuisia lampaita ja keräilin kukkia. Tehtäviä on laidasta laitaan, ja olen suorastaan hämmentynyt, miten koukuttavaa niiden tekeminen on.

Edistin pääjuontakin useamman tehtävän verran, mutta suoraan sanottuna minulle ei ole muodostunut siitä vielä kunnollista kuvaa. Jotenkin tarina liittyy salaperäiseen kaapuhemmoon, joka tykkää paiskoa tielleni ikäviä, isoja möllejä, ja valkohiuksiseen hottiskissatyttöön. Valkoiset hiukset tosin ovat usein animessa (ja miksei japanilaisissa peleissäkin) pahiksen merkki, joten yritän suhtautua tytsiin hieman varauksella. Hän vaikuttaa viattomalta, mutta en pysty täysin luottamaan ;)

Yhden sivutehtävän suoritin lopulta kolmesti... tai no, virallisesti suoritin sen vain kerran. Se oli kuitenkin aika tiukka ja joku ilmestyikin auttamaan minua. Siksi jäin paikalle auttamaan häntä, kun hän ryhtyi tekemään samaa tehtävää, ja sitten vielä kolmatta tyyppiä, joka oli samalla asialla. Tämän seurauksena sain kiitoksia ja kutsun Free Companyyn, mutta tällä kertaa jätin kutsun hyväksymättä. Mies sanoi, että minun olisi viisainta kyllä liittyä johonkin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, mutta koen edelleen sosiaalisen pelaamisen ei-niin-miellyttäväksi. Oman hankaluutensa tuo sekin, että PS3:lla on oikeasti tuska yrittää kirjoittaa nopeasti (ja vielä englanniksi). Melkein saisi olla kuulokkeet ja mikrofoni.

Hui, sanoinko noin oikeasti? O_O;;;

Onnistuin myös illan aikana löytämään tehtävän, joka liittyy jollain tapaa Lightningiin (FFXIII-sarja). Sain sen alkuun, mutta nyt olen täysin pihalla, mitä minun pitäisi tehdä. Täytyy varmaan yrittää netin kautta selvitellä, miten sen saa kunnolla käynnistettyä. Aikaa kun on vain joulukuun 9. päivään asti... ja minulle tuskin jää kovin paljon tilaisuuksia edistää yksinpeliäni. Yleensä olemme iltaisin kotona molemmat, ja kahdestaan on aika turkasen hauska pelata.

Mutta niin viitsisen tuntia sain illastani kulutettua jälleen Eorzeassa ja kivaa oli. Voisin mennä saman tien jatkamaan, ellen olisi lupautunut lähtemään äidin kanssa Orimattilaan shoppailemaan. Ehkä sen jälkeen ehtii sitten vielä hetken pelailla joko yksin tai kaksin...

Joku jännä mesta, jonne eksyin...

Ei kommentteja