Muutoksen tuulia blogissa

Oletkin jo ehkä huomannut, että Level up!:ssa on jotain tekeillä. Uudet postaukset eivät ole enää ihan jokainen ilmestyneet Annan nimissä vaan mukaan on tullut toinen kynäilijä, Emmi. Mistä on kyse?
 
Olen kirjoittanut blogia varsin pitkään yksin satunnaisia vieraskynäilyjä lukuun ottamatta. Se on ollut yhä aikaa hauskaa ja melko yksinäistä, vaikka lukijakommentteja tulee aina silloin tällöin. Nautin siis edelleen peleistä puhumisesta, mutta välillä on myös väsymys iskenyt.

Vuonna 2020 tämä näkyi postausmäärän rajuna vähentymisenä (asiaan toki vaikuttivat myös muut tekijät, kuten ajanpuute kokoaikatyö + opiskelu -kombon takia) ja mietin jossain kohtaa, pitäisikö vain lopettaa koko touhu. Onhan sosiaalinen media, jonne voi kaataa nopeita ajatuksia peleistä. Koen kuitenkin itse tarvitsevani välillä pitkiä ajatuksia ja ennen kaikkea pitkiä ajatusketjuja, joten blogi jäi odottamaan vähemmän väsyneitä ja kiireisiä päiviä.

Emmi puolestaan on jo kirjoittanut tänne satunnaisia vieraskynäpostauksia, ja tunnen hänet vuosien takaa. Pelimakumme risteävät ja eroavat sopivasti, jotta pystymme tuottamaan kumpikin erilaista sisältöä ja osittain tarjoamaan eri näkökulmia samoista peleistä. Tiedän myös kokemuksesta, että yhteistyömme toimii, joten tuntui turvalliselta ottaa Emmi mukaan. Turvalliselta ja kivalta.

Level up! blogina ei siis suoranaisesti muutu tai vaihda linjaansa. Se on edelleen paikka pelipohdinnoille ja vannoutuneelle fanittamiselle. Nyt meitä on vain yhden sijasta kaksi höpöttämässä. Mitään tarkkoja postausaikatauluja emme kuitenkaan ole tehneet, koska blogi on meille harrastus, johon panostamme, kun muu elämäntilanne sallii.

Vaikka olen jo aiemmissa postauksissa esitellyt itseni, esittäydymme nyt molemmat uudestaan alla, jotta sinäkin tiedät, keitä tekstien takaa oikein löytyy. Jos olet uusi lukija, tervetuloa mukaan matkaan! Ja jos olet vieraillut täällä ennenkin, on ihanaa, että palasit. Emme halua huutaa tyhjyyteen vaan jakaa ajatuksia peleistä ja pelaamisesta suomalaiselle pelaajayhteisölle.

Voit siis rohkeasti tulla myös keskustelemaan kanssamme. Postausten kommentointi on täysin sallittua, ja lisäksi tavoitat meidät sosiaalisesta mediasta. Level up! -blogilla on nimittäin nyt myös oma Twitter-tili! Otahan seurantaan. 

Ja hei, lukaise nyt ihmeessä vielä alta nämä meidän lyhyet esittelyt!
 
 
Kommenttikenttään tai someen voit jättää meille kysymyksiä ja/tai postausehdotuksia.

Anna

Blogin perustaja
 
Tunnetaan nimillä: Anna ja Afeni
 

Millainen olen pelaajana? 

Viihdyn parhaiten japanilaisten roolipelien parissa, ja Final Fantasy on suosikkipelisarjani. Myös Tales of- ja Xenoblade Chronicles -sarjat ovat valloittaneet palan sydämestäni. 
 
Minulle tärkeintä ovat hyvät hahmot ja erinomaiset tarinat, muut elementit tulevat vasta toisella sijalla. Tästä syystä analysoin mielelläni pelien tematiikkaa, hahmoja ja juonielementtejä.

Kiinnyn pelien hahmoihin ja fanityttöilen joko keskenäni tai julkisesti Twitterissä aiheesta säännöllisen epäsäännöllisesti.
 

Mitä harrastan pelaamisen lisäksi? 

Kirjoittaminen on suuri rakkauteni. Tämän blogin lisäksi kirjoitan kirjoja (fantasiaa ja paranormaaleja romansseja) sekä fanifiktiota. Usein minut saattaa kuitenkin löytää lukemisen parista ja satunnaisesti viihdytän itseäni kävelylenkeillä ja käsitöillä. 
 
Pidän erityisesti fantasiasta ja scifistä höystettynä romanttisilla elementeillä. Tämä siis sekä kirjojen, pelien kuin elokuvien ja tv-sarjojen osalta. Myös japanilainen viihdekulttuuri on lähellä sydäntäni, joten animea tulee katsottua ja mangaa sekä ranobeja luettua.

Mitä muuta teen?

Työkseni toimin sanataideohjaajana eli opetan erilaisilla luovan kirjoittamisen kursseilla. Lisäksi kirjoitan kirjoja ja novelleja, joiden taustalla on usein japanilaisista roolipeleistä tai muusta japanilaisesta viihteestä saatu inspiraatio.

Juon myös ihan liikaa teetä ja zero-kolaa kirjoittaessani seuraavaa menestysteostani. Viikonloppujeni kokkauslistalla on usein joko ramenia tai tonkatsua, ja nautin rauhallisesta kotoilusta, mökkivierailuista sekä pienessä seurueessa vietetyistä illoista.

Minut löydät myös

PSN-tunnus: Afeni84
Steam: Afeni
Twitter: @annakaija_
Instagram: AfiGaming
Maili: afeninblogit (a) outlook.com
 
 

Emmi

Millainen olen pelaajana?

Eniten tulee pelattua japanilaisia roolipelejä, mutta periaatteessa tartun mihin vain, mikä näyttää nätiltä tai vaikuttaa muuten vain kiinnostavalta.  
 
Minuun vetoavat hauskat hahmot ja värikäs maailma, mutta myös söpöt jutut, kaunis hahmotaide ja hyvä musiikki. Minulle on tärkeää, että pelissä on edes jonkinlainen juoni ja jokin muu tavoite kuin toisen pelaajan voittaminen.

Mitä harrastan pelaamisen lisäksi?

Kirjoja tulee luettua vähän laidasta laitaan ja toisinaan saatan innostua lukemaan lähes pelkästään fanifiktiota. Joskus raapustan jotain myös itse ja piirtämistä on tullut jonkin verran harrastettua, mutta tällä hetkellä aika ei oikein tunnu riittävän kaikkeen. 
 
Shoppailen aivan liikaa charmeja ja muuta pientä fanikrääsää. Tykkään näteistä mekoista, linnuista, jäätelöstä ja mökkeilystä.

Mitä muuta teen?

Koulutukseltani olen filosofian maisteri, mutta tällä hetkellä opiskelen toista tutkintoa ammattikorkeakoulussa. Opinnot alkavat olla jo loppuvaiheessa, mutta nielevät vielä toistaiseksi melkoisen siivun ajastani. Toivottavasti valmistumisen jälkeen ehdin taas enemmän myös pelailla.
 

Minut löydät myös

Twitter: @emmipon
Backloggery: Emilia
Steam: salmiakia

Ei kommentteja