Fanitytön toivelista

Yritän nyt tänä vuonna saada jotain jouluaiheisia postauksiakin blogiin aikaan. Toki niin, että ne liittyisivät myös blogin aiheeseen. Postausehdotuksia saa vapaasti heittää, ne ovat enemmän kuin tervetulleita :)

Nyt alkuun ajattelin esitellä joululahjatoivelistaani, joka tuskin koskaan tulee toteutumaan. Yleensä saan lahjaksi konvehteja (joista en tykkää), villasukkia, asioita yms. Vain kerran on tullut peli joululahjaksi.


1. Nintendo 3DS-XL

Joo, olen monesti sanonut, etteivät käsikonsolit ole minulle "se juttu". Tämä johtuu siitä, että yleensä saan itseni kipeäksi niillä pelatessa.

Silti 3DS on alkanut houkutella yhä enemmän ja erityisesti punainen versio. XL taas olisi hyvä, koska isompi näyttö nyt on aina isompi ja ehkä sitä tihrustaessa en sitten tulisi niin kipeäksi kuin pienen näytön kanssa.

Tämän lahjan jakaisin varmaan rakkaan mieheni kanssa, koska hän on jo listannut haluamansa pelit, jos tämän joskus hankin. Noh, katsotaan, tuleeko sitä päivää koskaan. Ehkä joulupukki näkee tämän listan ja se päivä koittaakin pian?2. Bravely Defaulf: Flying Fairy

Kuva: vgboxart.com
 Jos saisin 3DS:n, tarvitsisin sille luonnollisesti ainakin yhden kiinnostavan pelin. Bravely Default olisi sellainen. Kaipaan Final Fantasyjen kulta-aikaa, joten tämä olisi ainakin jotain siihen suuntaan... jos pelin kuvaus pitää paikkansa. Demoahan en ole päässyt kokeilemaan, koska en tosiaan edellä mainittua käsikonsolia omista.

Peli näyttää kauniilta ja kuulostaa kaikin puolin hyvältä. Siinä on jo pari syytä haluta se. Eli jos 3DS tähän talouteen joskus kotiutuu, tämä menee omalle ostoslistalle. Ehkäpä ostankin ensi kerralla lahjoja vain itselleni? Saisi ainakin kaikkea, mitä oikeasti haluaa, eikä tarvitsisi ihmetellä, minne laittaa kaikki kipot ja kupit :D

3. PlayStation 4

Kuva: us.playstation.com
Pleikkarit ovat olleet tämän tytön pelikonsoli numero uno PSonesta lähtien. Toki muillakin konsoleilla on tullut pelattua, mutta PS:n ääressä on ehdottomasti tullut vietettyä eniten pelitunteja.

Näin ollen myös PS4 kotiutuu meille ennemmin tai myöhemmin, mutta aivan loistavaahan tuo laite olisi löytää pukinkontista. Veikkaan kuitenkin myös tämän toiveen olevan erittäin epärealistinen. Ehkä tässä on se syy, että saan niitä villasukkia vuodesta toiseen?4. Peliaikaa Final Fantasy XIV: A Realm Reborniin

Kuva: dealzon.com
Haluan rahoittaa pelaamiseni muiden rahoilla :P No, ei vaan, mutta kyllä tällainen lahja kieltämättä ilahduttaisi. Se olisi helppo ja yksinkertainen lahjanantajan hankkiakin vaikkapa lähimmästä Anttilasta, jos esim. Puolenkuun pelit on niin mystinen paikka, ettei sinne uskalla astua sisään ;)

Eikä A Realm Rebornin peliaika ole edes tolkuttoman kallista. Toki netin kautta itse hankittuna hitusen halvempaa kuin kortin hakeminen kaupasta, muttei hintaero kuitenkaan maata kaada. Sitä paitsi tämä lahja lämmittää mieltä vähintäänkin kuudenkymmenen päivän ajan. Toki se on sitten käytetty, mutta ajatus voi lämmittää vielä pidempäänkin.

Katsotaan, löytyisikö tämä lahjapaketista tai sitten synttärilahjojen joukosta. Ainakin olen kovasti yrittänyt vihjailla mm. perheen suuntaan, mutta onko vihjeitäni ymmärretty. Se jää nähtäväksi.


5. Final Fantasy XIV: A Realm Reborn -taidekirja

Kuva: finalfantasyxiv.com

Tämä on taas vähän haasteellisempi lahja. En tiedä, saako tätä edes "irtona". Kirja nimittäin kuuluu pelin collector's editioniin, jota en lopulta raaskinut ostaa (enkä halunnut odottaa sen saapumistakaan). Voihan se olla, että tätä jossain myydään erikseenkin. Pitääpä joskus ottaa selvää.

Mutta niin, A Realm Reborn miellyttää silmää kovastikin, joten siksi haluaisin taidekirjan ihasteltavaksi. Ehkä sitä kautta voisi saada taas itsekin piirustusinspiraatiota. En ole nimittäin jaksanut piirustella mitään aikoihin.

Tästä ei varmaan edes kannattaisi vihjaista esim. äidille, jolle etsiminen olisi ylivoimaista :D No joo, voi olla, että hommaan tämän joskus itse... olettaen tosiaan, että sen saa ilman collector's editionin hankkimista.


Siinäpä oli nyt pieni ja epärealistinen joululahjatoivelistani. Siihen voisi vielä lisätä joitain pelejä, mutta riittäköön tämä tällä kertaa.

Ja hei, jos jollakulla on oikeasti toiveita / ideoita blogin aiheeseen liittyvistä joulupostauksista, niistä saa kertoa! :)

2 kommenttia

  1. Jos ei pukki ole ollu jo tosi aikasin liikkeellä tai tilannu muualta ni PS4:sta voi olla vaikee löytää :D Itellä on Bravely Default CE ennakossa ^^ Viimeinen tänä vuonna julkaistava itteä kiinnostava peli :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, vähän veikkaan et oikeasti pukki ei tuo mulle mitään näistä. Saan luultavasti villasukat ja muumimukin ;D

      Poista