Fanitytön lahjalista

Ennen joulua tuli julkaistua fanitytön toivelista. Nyt olisi sitten vuorossa kertoa, mitä peliaiheista pukin kontista lopulta löytyi x)

1. The Legend of Zelda - ja Final Fantasy XIII -joulukortteja

Tällaiset tupsahtivat tosiaan postiluukusta sisään vähän ennen joulua. Ei nyt tietysti voi varsinaisesti kutsua joululahjaksi, korttejahan nuo ovat. Mutta joka tapauksessa oli oikein kiva ja persoonallinen yllätys kaupan peruskorttien joukossa. Tällaiset itse tehdyt kortit säilyttää paljon mieluummin kuin kaupasta valmiina ostetut, vaikka toki niissäkin on joskus ihan hienoja (ja ajatus on tärkein jne.).

Täytyy sanoa, että oli oikeastaan hauska sattuma, että kaksi korteista liittyivät Zeldaan. Itse en tosiaan ole mitään Zeldaa pelannut, mutta jonkin verran olen seurannut vierestä. Mies tykkää kyseisistä peleistä erittäin paljon, joten etenkin hän tykästyi myös kortteihin. Mutta ei pidä käsittää väärin, myös minä tykkään niistä erittäin paljon ^^ Ja tällaiset käsityönä tehdyt kortit menevät totta kai säilytykseen.


2. Moogle-avaimenperä ja -kännykkäkoruLink-kortin kanssa samassa kuoressa tulivat tällaiset. Aitoa käsityötä nämäkin, joten eipä voi kuin arvostaa ja ihailla, miten toiset osaavat tehdä kaikkea hienoa. Haluaisin itsekin osata, mutten ole niin kamalan näppärä tällaisissa jutuissa.

Moogle-pariskunta on samanlainen kuin hääkutsuissamme ja -kyltissämme. Eli lahjat ovat saman taiteilijan käsialaa. Täytyy myöntää, että nämä ilahduttivat erittäin paljon :)


3. Punainen Nintendo 3DS XL 


Tällainenkin kaunokainen meille putkahti. Kyseinen konsoli oli lahja (meiltä) meille molemmille yhteisesti. Tosin tilattu varustesetti, joka sisältää myös laturin, ei valitettavasti saapunut ennen joulua, joten vielä ei ole kunnolla päässyt konsolia kokeilemaan. Onhan tuota tietysti kiva katsella, mutta mieluummin siihen perehtyisi tarkemminkin :D

Noh, varustepaketin pitäisi kuitenkin tulla vielä tämän vuoden puolella, joten ehkäpä viimeistään uuden vuoden aattona pääsee vähän pelailemaan (jos silloin ehtii). Kiva joka tapauksessa saada tämä punainen kaunokainen meille kotiin.


4. The Legend of Zelda: A Link Between Worlds -peli

Paketista paljastui myös tällainen peli miehelle. En tiedä pelistä itse paljoakaan, mutta ilmeisesti se tapahtuu samassa maailmassa kuin A Link to the Past, mutta sijoittuu aikaan ennen kyseistä peliä.

Harkinnassa on, pitäisikö vihdoin itsekin tutustua pelisarjaan ihan pelaamisen merkeissä, kunhan mies on ensin saanut pelattua tämän läpi. Käsikonsolipelaamista on nimittäin vähän vaikea seurata vierestä, joten siinä olisi jo hyvä syy tarttua konsoliin tällä kertaa itse... varsinkin, kun kyseinen pelisarja on kiinnostanut minua jollain tasolla jo ala-asteikäisestä asti :D
5. Bravely Default -peli

Minulle paketista paljastui sitten tämä peli, joka toivelistaltanikin löytyi. Pelikotelo on jo tutkailtu läpi, samoin siltä löytyvä ohjelappunen, mutta varsinaisesti en tosiaan ole peliä päässyt vielä kokeilemaan. Ei auta kuin odottaa, että konsoli on saatu ladattua... ja sitten tapellaan pelivuoroista ;D

Ei vaan, minulla ei ole varsinaisesti kiire tämän kanssa, koska FFXIV: A Realm Reborn on vielä pahasti kesken. Vähän jopa pelkään, mitä vapaa-ajalleni tapahtuu, kun nyt olisi taas liuta pelejä pelattavana ja olen kuitenkin yrittänyt aktivoitua ficcien kirjoittamisessa.

Mutta tämä ei ole valitusta. Olen iloinen, että peli ja konsoli tosiaan kokoelmaani päätyivät. Kyllä niille aikakin löytyy :)


6. Moogle- ja Cactuar-mukinlämmittimet

Myös tällaiset paljastuivat illalla paketista, meille yhteisenä totta kai. Jälleen aitoa käsityötä, ei voi siis kuin hämmästellä oman ystäväpiirin taitoja.

Kumpikin oli täytetty tikkareilla, joten näillä herkutellaan vielä hyvä tovi. Sen jälkeen niissä voi pitää kätevästi esim. kahvattomia mukeja, kun juo teetä. Mies jo ilmoitti epäsuorasti cactuarin olevan hänen, joten minä sitten varmaan käytän jatkossa mooglea. Ei haittaa millään muotoa, koska tykkään molemmista ja käyttäjästä riippumatta saan niitä kuitenkin ihastella. Sitä paitsi tällainen jako sopii muutenkin hyvin, onhan meillä jo omat nimikkolasit, joista moogle on minun ja cactuar miehen. Siihen nähden nämä menevät yksi yhteen :D


Paketeista paljastui paljon muutakin, mutta loput asiat eivät olleet peliaiheisia, joten ei niistä sen enempää. Miehelle olin sujauttanut kirjekuoreen lahjakortin, jolla voi lunastaa omakseen Final Fantasy X ja X-2 HD Remaster Collector's Editionin 21.3.2014. Hän siis joutuu vielä hetken odottamaan, että saa lahjansa lunastettua... mutta kun tätä listaa katsoo, ei taida tulla aika pitkäksi odottaessa.

Mitäs peliaiheista muiden paketeista paljastui?

Ei kommentteja