Kokoelman kartutusta

Minun ei ollut tarkoitus nyt hetkeen ostaa pelejä, mutta joskus niin vain käy. Olin perjantaina menossa kirpputorille töiden jälkeen, mutta yllätyksekseni kyseistä kirpputoria ei enää ollutkaan... ainakaan siinä osoitteessa, jossa se aiemmin sijaitsi. Koska bussin saapumiseen oli vielä aikaa, piti keksiä jotain tekemistä. Sateessakaan ei oikein viitsinyt seisoskella.

Niinpä sitten kävelin yksinkertaisesti kadun toiselle puolelle ja sisään peliliikkeen ovesta. Aika menikin ihan mukavasti, kun kuljeskeli hyllyjen välissä ja tutkaili, mitä kaikkea oli tarjolla. Olin liikkeellä sillä mielellä, ettei mitään kuitenkaan löydy, mutta juuri silloinhan kaikki aina osuu kohdalle.

Olen surkea pelaamaan Wiillä, se tuli todistettua jo The Last Storyn kohdalla, mutta en voinut vastustaa kiusausta. Mukaan tarttui siis Final Fantasy Crystal Chronicles: Echoes of Time.

En ole pelannut alkuperäistä Crystal Chroniclesia vieläkään, vaikka se hyllyssä lojuukin. Sen sijaan Ring of Fatesia olen kokeillut. Siinä vain jäin jumiin puzzleen, jonka suorittamiseen ilmeisesti olisi hyvä olla kaksi pelaajaa, jos mitään netistä löytyneistä kommenteista olen ymmärtänyt. Saas nähdä, pelaanko sitä siis koskaan eteenpäin.

Tiedän myös, ettei Crystal Chronicles -sarja ole saanut mitenkään mairittelevia arvosteluja. Sitä on parjattu yhdestä jos toisestakin jutusta, mutta erityisesti huonosti toteutetusta moninpelistä. En erityisemmin fanita moninpelausta, joten minulle se ei sinällään ole ongelma (paitsi, jos pelin läpäisy vaatii sitä). Echoes of Timessa moninpeli on kuulemma toteutettu kuitenkin hyvin.

Sitä voisikin olla kiva pelata miehen kanssa, mutta valitettavasti se ei taida silti onnistua. Jos olen ymmärtänyt oikein, moninpelaus ei onnistu saman konsolin ääressä vaan kummallakin pitäisi olla omansa... niin peli kuin konsolikin <_< Harmillista, sillä ei tätä nyt kahteen kertaan ruveta kyllä ostamaan, vaikka peli kuulemma istuu paremmin DS:lle kuin Wiille.

Arvostelujen perusteella en uskalla odottaa tältä peliltä kovin suuria, mutta onpahan taas yksi Final Fantasy lisää kokoelmassa. Pitäähän sitä naisella on keräilykohteita ;)

Ei kommentteja